Coctail barKa: Tiki Time Party/Bonus band live/Mexican Fiesta

I ovoga tjedna na Coctail barKi očekuje vas odlična zabava.

21.02. Četvrtak – Tiki Time Party
Tiki Party je tematski party u nostalgičnom i tropskom stilu na kojemu svatko može sudjelovati – vi jednostavno ne možete propustiti ovakvu zabavu. Ovo je prilika, da iskoristite Vašu maštu. Razmislite o razbijanju predrasuda o tradicionalnim i klasičnim partyijima. Umjesto japanki, kupaćih kostima i ručnika, pripremili smo za Vas vruće cocktaile i odličnu zabavu do jutra! Omogućit ćemo Vam večer punu smijeha i optimizma!

22.02. Petak – Bonus Band Live Party
Ovaj petak je opet s nama najluđi i najbolji band u gradu. Pružamo Vam odličnu večer uz pomno odabran repertoar najvećih domaćih hitova u izvedbi Bonus Banda. Između ostaloga, nudimo Vam i mnoštvo cuge po promo cijenama. Startamo od 22 h!

23.02. Subota – Mexican Fiesta Party
Oleeee!!!! Pripremamo jedan od nama omiljenih partyija. Ove subote Vam nudimo nezaboravnu zabavu u opuštenom, svečanom i ugodnom raspoloženju. Uz popularni meksički Fiesta Party, nudimo Vam i popularne cocktaile i pića po promo cijenama. Za atmosferu je zadužen DJ Alex P. Ovo je Vaša prilika, da protresete svojim sombrerosima! Vidimo se!

Vikend ponuda:
Vikend akcija: Apelino-Vodka 10 kn, Shooteri 10 kn
21.02. čet – Mai Tai 15 kn, Pina Colada 15 kn
22.02. pet – Bambus 8 kn, Točeno Karlovačko 0,3 10 kn
23.02. sub – Tequila 8 kn, Dum Dum 10 kn, Tequila Sun Rise 15 kn

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari