Otvorenje kluba EXIT: DJ Night, Sexymotherfuckers & Jakša Jordes i Jazzy Rossco [Nagradna igra]

U samom centru osječkog noćnog života, baroknoj Tvrđi, svoja vrata 28. veljače otvara klub Exit. Pogledajte program koji vam donosi povodom otvorenja...

U samom centru osječkog noćnog života, baroknoj Tvrđi, svoja vrata 28. veljače otvara klub Exit. Smješten u atraktivnom i preuređenom prostoru nekadašnjeg noćnog bara Pandur, uz potpuno novi menadžment i vodstvo kluba trebao bi donijeti toliko željeno osvježenje u osječkim izlascima.

df9f44e728ea12420f78da714c1e3793.jpg

Uređenje kluba odlikuje kombinacija novog, modernog stila sa klasičnim, kakvog smo navikli gledati unutar većine prostora Tvrđe. Dvorište, prizemlje, galerija i prostrani podrum omogućuju posjetiteljima sve što im je potrebno u potrazi za kvalitetnim izlaskom i zabavom.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu klub Exit donosi i raznovrsni glazbeni program koncipiran na dva floora. Prvi floor, smješten u prizemlju kluba, rezerviran je za plesni ritam house glazbe te ponešto profinjeniji i klasičniji zvuk u odnosu na suvremenu mainstream glazbu.

Za residente kluba odabrana su dva mlada i perspektivna DJ-a, u zadnje vrijeme sve prisutnija na osječkoj sceni. Drugi, ali ništa manje privlačan floor, nalazit će se u prostranom podrumu kluba gdje ćete imati priliku poslušati kvalitetan rock, jazz, hip hop i ostale zanimljive stilove glazbe.

Uz novu energiju i provjereni prostor uvjereni smo kako klub Exit može postati Vaše novo omiljeno mjesto za dnevnu kavu ili noćni izlazak.

28.02.2013. – ČETVRTAK

Floor 1:

Philip Kroo
LegalTrip
[Resident DJs]

Floor 2:

Hysteria [live]

ULAZ JE BESPLATAN TE DOPUŠTEN PUNOLJETNIM OSOBAMA. PIĆE DOBRODOŠLICE!

01.03.2013. – PETAK

Autori hitova “Ajme meni nije mi dobro”, “Dido moj” i “Avion”, zadarska skupina Sexymotherfuckers, održat će 1. ožujka prvi koncert u novootvorenom osječkom klubu Exit. Kao predgrupa nastupit će mladi osječki bend Hysteria.

[blockquote]Vokalno instrumentalni sastav Sexymotherfuckers (S.M.F.) postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova dvojice glazbenika Ive Petrića i Marina Mrve koji su već 15-tak godina bili u alternativnoj glazbi te su odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih sa raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock, blues, otočki rock. Radi se o vrlo zanimljivom, duhovitom, izvrsno odsviranom i već na prvo slušanje vrlo “zaraznom” materijalu. S.M.F. do sada su imali niz zapaženih samostalnih i zajedničkih nastupa uz valikane poput: Primal Scream, Sharlatans, Razorlight ,The Toy Dolls, Kamelo Santo, Tito & Tarantula. Kao plod kvalitetnih i otkačenih nastupa u 2009. godini dobijaju demo nagradu Circoolar za najbolji nastup i najbolji spot, također 2009. godine pobijeđuju na ‘Idemo festivalu’ gdje osvajaju potpis ugovora sa diskografskom kućom MENART.[/blockquote]

Cijena ulaznice iznosi 40kn u pretprodaji, odnosno 50kn na ulazu u klub! Pretprodajno mjesto je Amsterdam Pub u Radićevoj 18 te na mob: 098630056 i 0958959842

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Club EXIT poklanjaju Vam 2×1 ulaznicu za koncert grupe Sexymotherfuckers u novootvorenom Clubu Exit. Sve što trebate napraviti je napisati u komentar “SiB.hr vodi me na otvorenje EXIT-a uz Sexymotherfuckerse”

DOBITNICI: Josipa Vizentaner i Lukas Anticevic. [/important]

02.03.2013. – SUBOTA

Novootvoreni klub Exit s ponosom Vas poziva na live sax act Jakše Jordesa i Jazzy Rosscoa u subotu 2. ožujka s početkom u 22h. Uz idealnu kombinaciju house glazbe i saksofona vikend otvorenja bit će zaključen na najbolji mogući način. Podršku će im pružiti residenti Philip Kroo i LegalTrip. Ulaz je besplatan!

Više o njima:

[blockquote]JAKŠA JORDES

Nakon petnaestogodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa sa najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima Jakša se posvećuje novoj glazbenoj formi i započinje novu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene. Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound da im se pridruži na turneji. U veljači 2009. godine nakon nastupa s Rogerom Sanchezom u Sarajevu, postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.

JAZZY ROSSCO

Jazzy Rossco je osječki DJ i producent koji je karijeru započeo 2010. godine. U svijet produkcije ušao je godinu dana kasnije kada s Deni Dansmoreom i saksofonistom Jakšom Jordesom stvara prvi singl pod nazivom “Secret love”. Ubrzo je uslijedila samostalna traka “On The Beach” izdana na South Sound kompilaciji za Lip Records i suradnja s beogradskim Babysittersima na traci “Hollywood” izdana na 3Desires labelu. Zajedno s njima izdaje remix za Crazibizu, a s remixom “Beautiful People” za Jean Marie K pobjeđuje na natjecanju. Sljedeća traka je “Let Me Down” u izdanju Mjuzieek digital labela, a uvrštena je i na “Disco Bombs Compilation vol.3”. S trakom “Ina” izdanoj na Muzicasa Records labelu Jazzy Rossco trenutno kroči prema vrhu svjetskih house chartova.[/blockquote]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari