Oxygene: Live Jazz, Live rock i General Woo

Klub Oxygene poziva Vas na još jedno druženje četvrtkom u ugodnoj atmosferi uz Barač-Mihić group i goste, koji će i na dan zaljubljenih prezentirati svoj live jazz zvuk. Početak je u 21.00h, a ulaz je besplatan.



Petak, 01.03.2013. – Live rock: Zvučni Zid feat. BožanaŽ

Live rock večeri u klubu Oxygene idu dalje, a svoju rezidenciju petkom od 21.00h nastavljaju Zvučni Zid i Božana, koji će i ovog tjedna zabavljati osječke ljubitelje live rock svirke. Ulaz je besplatan.



Subota, 02.03.2013. – Oxygene: Repchuga & Borovo presents General Woo

U subotu, 2. ožujka osječka publika imati će priliku uživo čuti jednog od najpoznatijih repera i predstavnika hip-hop kulture s ovih prostora. Naravno, riječ je Generalu Woo, koji u suradnji s Borovom predstavlja ‘Repchuga’ turneju pod sloganom ‘Legendarna repchuga u legendarnoj obući Borovo’.



Prošlo je više od godinu dana od izlaska zadnjeg uratka ‘Verbalni delikt’, albuma koji je digao najviše prašine na glazbenoj sceni u posljednjih 10 godina i albumu o kojem se i danas još uvijek priča. Turneja počinje najavom petog singla ‘Repchuga’ i istoimenog spota koji je premijerno prikazan na MTV Adria 18. veljače. Uz Generala Woo na pozornici čekaju vas još Dirty Hairy, Brka, Deyo Origigi i gosti iznenađenja. Početak koncerta je u 21h, a cijena ulaznice iznosi 30 kn.

[span class=attention]Oxygene predstavlja: General Woo ‘Repchuga’ turneja – Nagradna igra[/span]



Klub Oxygene možete pratiti i na Facebook stranicama.
Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari