‘Nola Piano’ u klubu Oxygene

U subotu 23. ožujka 2013. s početkom u 20:00h u osječkom Clubu Oxygene nastupiti će pulska Nola.

[blockquote]Nola je jedno od najcjenjenijih imena moderne hrvatske pop – rock glazbe i uvjerljivo jedna od najemitiranijih grupa u domaćem radijskom eteru. U dvadesetogodišnjoj karijeri osvojili su niz priznanja, privukli tisuće slušatelja, a okruglu obljetnicu okrunili su i sasvim posebnim albumom “Nola Piano”. Album “Nola Piano” je izašao u prosincu 2012. i donio najljepše i najpoznatije pjesme grupe Nola snimljene u potpuno novom aranžmanu. U namjeri da što uvjerljivije prenese emociju svojih pjesama Nola ih je odlučila “ogoliti” do kraja pa se u ovoj interpretaciji pojavljuju samo klavir i vokal. Nove aranžmane pjesama poput “Dio tebe”, “Iznad oblaka”, “Zauvijek”, “Do kraja” osmislio je i odsvirao pijanist Leon Brenko. Album je na ovogodišnjem Porinu osvojio i nominaciju za najbolji album pop glazbe.[/blockquote]

Izlazak ovog izdanja prati i regionalna koncertna turneja “Nola Piano – 20 godina ljubavi” Pjesmom “Dio tebe”najavljuje se “Nola Piano” album, a kako pjesma zvuči u piano verziji možete poslušati ovdje.

Pjesma “Dio tebe”, nastala je prije nešto manje od dvadeset godina kao crtica iz tadašnjeg života mladog i ludo zaljubljenog para Gabi i Marijana. Glazba je energija, a njihova proizlazi iz njihovog dvadesetogodišnjeg zajedničkog života. Zvuk i atmosfera pjesama je intimna, čuje se svaki šum, uzdisaj, kao da udobno sjedite u malom prostoru, a Gabi i klavir sviraju samo vama.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Oxygene poklanjaju vam 2×1 ulaznicu za Nolu. U komentar ispod članka upišite “Ja želim slušati Nolu u Oxygenu” i sudjelujte u nagradnoj igri.

DOBITNICE:

Ines Čuljat
Marta Pavlović

Ulaznice vas čekaju na ulazu u klub.[/important]

” Tada nismo mogli ni sanjati da će vremenom “Dio tebe” mnogim parovima postati ljubavni zavjet ili ona “naša” pjesma. “poručuje Nola (Gabi i Marijan)

Ulaznice po cijeni od 50kn u pretprodaji možete kupiti u Clubu Oxygene svakim radnim danom od petka 15.03. Zbog limitiranog mjesta cluba Oxygene osigurajte ulaznicu unaprijed kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari