EXIT: Party Filozofskog fakulteta, Utakmica Hrvatska – Srbija i DJ Sheepatz

Stigao nam je i prvi dan proljeća! Club EXIT, za sve vas koje će lijepo vrijeme izmamiti iz kuće, pripremio je vrlo zabavan program.

Stigao nam je i prvi dan proljeća! Club EXIT, za sve vas koje će lijepo vrijeme izmamiti iz kuće, pripremio je vrlo zabavan program.

ČETVRTAK – 21.03.2013.

U četvrtak u Clubu EXIT pripremamo party Filozofskog fakulteta pod organizacijom Studentskog zbora. Sve posjetitelje zabavljati će Disko Girica s poznatim domaćim hitovima i DJ Mario Roso s funky glazbom i stranim aktualnim hitovima.

Da ne ostanete žedni, pripremili smo i akciju pića:

Bambus – 10 kn
Pelinkovac – 5 kn

Vidimo se u Exitu u četvrtak u 22 h!

PETAK – 22.03.2013.

Petak je kao dan opuštanja rezerviran za gledanje kvalifikacija za svjetsko prvenstvo u nogometu koje će se održati 2014. godine u Brazilu, HRVATSKA – SRBIJA !! Gledanje je organizirano na velikom platnu uz dobru pivu, čips, atraktivne hostese i KLADIONICU!

Oni najsretniji osvojiti će GAJBU PIVA ! Dođite i okušajte svoju sreću uz dobru zabavu i vatreno navijanje ! AJMOOOOO HRVATSKAAAA!

SUBOTA – 23.03.2013.

U subotu nastavljamo s odličnom zabavom. U podrumu vas očekuje naš ‘kućni’ band Hysteria, a na prvom flooru party do jutra i DJ Sheepatz.

[blockquote]AKCIJE na boce vrijede do PONOĆI !!!

Jack 0,5l + 2 coca-cole = 220kn

Vodka 0,7l + 4burna = 220kn

Jaegermeister 0,7l + 4 coca-cole = 250 kn

Frankovka 1l + 4 coca-cole = 90 kn

Grasevina 1l + mineralna 1l = 70 kn[/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari