Humanitarni memorial za Luku Škaru

Pozivamo vas na treći po redu memorial za našeg prerano preminulog prijatelja Luku Škaru, basista osječkih grupa AudioZen i S-kapada.

Pozivamo vas na treći po redu memorial za našeg prerano preminulog prijatelja Luku Škaru, basista osječkih grupa AudioZen i S-kapada. U organizaciji Lukinih prijatelja i Studio Pavijana, i ove godine organiziran je glazbeni program, te ćemo se sjetiti Luke i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Kao i prošle godine, i ove godine profit doniramo Udruzi Moje Dijete. Moje dijete je udruga koja je 2004. godine osnovana u Osijeku sa ciljem da svojim dobrotvornim radom pomaže pri liječenju djece oboljele od malignih bolesti sa područja Slavonije i Baranje.

Program:

23.5. Četvrtak – Klub Matrix

U četvrtak u Matrixu pušta DJ Dak, pripremite disko cipelice jer vas čeka zibanje do jutra uz Dakove fanki ritmove, a uz dobru zabavu činite plemenito djelo jer od svake cuge 3 kune idu za Udrugu.

Upad besplatan, početak u 22 h.

24.5. Petak – Klub Exit

U petak smo u klubu Exit pripremili ludilo na dva floora, na prizemlju svira Ska/Reggae u režiji DJ-a S-kapada, članova Lukinog benda, dok u podrumu sviraju Loš Primjer iz Požege te Kymera iz Osijeka, a nakon svirke i dolje nastavljamo do jutra uz punk-rock slušaonu. Pripremili smo i akciju pića, već standardno osječko točeno svijetlo i tamno po 10 kuna, te akciju na žestu do ponoći.

Početak u 22 h, upad 10 kuna te profit ide u potpunosti Udruzi.

Dođite, sjetite se Luke, dobro se zabavite i učinite dobro djelo, djeca će biti zahvalna!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari