Club EXIT: SAWA Warm Up i Pink Flamingosi

Ovaj vikend svi u Exit na SAWA Warm up Party i Pink Flamingose. Pogledajte što su vam pripremili...

Ovaj vikend svi u Exit na SAWA Warm up Party i Pink Flamingose. Pogledajte što smo vam pripremili.

Sick As We Are – Warm UP Party @ Club Exit, Osijek – 05.07.2013.

U Županji se, na gradskom kupalištu “Poloji” 19. i 20.07.2013. po 5. put za redom održava SAWA Open Air Festival. Ovo je festival koji je iz male sjenice i 200tinjak ljudi izrastao u regionalno okupljanje više od tisuću posjetitelja koji dolaze uživati u odličnim hardcore punk bendovima.

Ove godine, na festivalu nastupaju:

[blockquote]EN MI DEFENSA (Santiago, Chile)

THE IGNORED (Ypres, Belgium)

GROUND ZERO (Novi Sad, Serbia)

HOBSON’S CHOICE (Tuzla, Bosnia and Herzegovina)

CRASSO DE ODIO (Zadar, Croatia)

ŠUTNJA (Županja, Croatia)

KURVE (Zagreb, Croatia)

LOŠ PRIMJER (Požega, Croatia)

CONFUSION (Lille, France)

GROWING RATS (Krško, Slovenia)

THIS DAY WILL BURN (Osijek / Zagreb, Croatia)

MORE DANGEROUS THAN A THOUSAND RIOTERS (Strasbourg, France)

KILL FOR PEACE (Valenciennes, France)

DISPRO (Split, Croatia) – ukupno 14 bendova u dva festivalska dana. [/blockquote]

Do sada je na festivalu nastupio pozamašan broj domaćih i inozemnih punk bendova uključujući Debeli Precjednik, Pasi, Aktivna Propaganda, Motus, In-sane, Kriva Istina, Declaration, Frekvencija, Pasmaters, Diverzija, Deafness By Noise, Sentence, Another Breath, Nine Eleven, Vitamin X, Last Hope i brojni drugi.

Iz godine u godinu ovaj festival jača i broji sve više posjetitelja. Od prošle godine se preselio na novu i atraktivniju lokaciju gdje možete uživati cijeli dan i noć uz odličnu atmosferu, ekipu i muziku. Upad? BESPLATAN! Potpuno besplatan upad za sve posjetitelje, cuga i klopa po jeftinim cijenama, a zezanje na najjače!

Za više informacija o festivalu posjetite www.sickasweare.com  web stranicu, FB profil: www.facebook.com/sickasweare . Sami event možete pronaći na http://www.facebook.com/events/383372905102148/ 

Povodom ovog odličnog regionalnog okupljanja, organiziramo malu warm-up svirku i pank žurkicu u osječkom klubu EXIT i to 05.07.2013. u sljedeći petak.

U goste nam dolaze dva najaktivnija hardcore punk benda iz Županje koji će svirati dolje u podrumu, dok vas gore očekuje nezaboravan tulum uz slušaonicu bendova koji nastupaju ove godine i koji su do sada nastupali na SAWA festivalu. Bit će tu i nezaboravnih hitova raznih hardcore i punk bendova. DJ majstor iza pulta je Disko Girica uz pojačanje ŽUxHC bande.

Sviraju:

Insekticid
Šutnja

Upad je besplatan, a početak u 21h, stoga dođite i dobro se zabavite skupa sa svima nama jer je tulum zagarantiran.

Sick As We Are? 😉

Ovu subotu club EXIT radi na 2 floora a na prvom Vas ocekuju poznati i manje poznat novi a i starii hitovi, a na podrumskom flooru Vas ocekuju:

PINK FLAMINGOSI
=Praxitens midi system= sto znaci dodite i ludo se zabavite uz PINK FLAMINGOSE koji se nakon duge pauze vraćaju da zapale plesni podij sa silovanim derivacijama najvećih smash hitova.

Subota 23- 03 h
PIVO JE I DALJE SAMO 10 kunica

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari