Cocktail BarKA slavi svoj drugi rođendan

Svatko se raduje svome rođendanu, a mi smo posebno sretni što Vas s ponosom možemo pozvati da s nama proslavite našu 2. godišnjicu rada!Za ovu posebnu prigodu za Vas smo pripremili tri velika partija kroz tri dana.

ČETVRTAK:

U suradnji sa Coca-colom domaćin večeri je Southern Comfort, ili po našem Južnjačka 🙂 Provjereno dobra zabava, puno cuge, hostese, zgodne cure i zgodni dečki, rakija bar, koktel šank, veselo osoblje i za DJ pultom DJ Joka što znači i dobra glazba 🙂 Nema razloga da prvi dan rođendanskog tuluma ne prođe savršeno!

Party cijene pića:

Southern Comfort i Southern Comfort Lime – 10 kn
Southern Comfort i Sprite – 13 kn
Boca Southern Comforta 0,7 l + 3 soka po želji – 250 kn

PETAK:

U goste nam dolazi DJ dvojac BABYSITTERS iz Beograda 🙂

BABYSITTERS DJ duo (Deni Densmore i Deeplorg) , pokriva kompletan house pravac od Funky, Disco i Tech House zvuka. Suradnja između ova dva virtuoza započela je 2010. godine i dovela je ih je u kratko vrijeme na vrhove raznih Music Digital Store-va (Tracksource, Beatport, DJ Tunes, Juno itd.) pa čak i do EXIT festivala. Bilježe 23 izdanja od kojih je 70% završilo na Top House chartovima u svijetu. Svoja izdanja potpisuju za mnoge svjetske izdavačke label-e te 2012. otvaraju i i svoj label “TeddyBear Records” te pokreću mnoge projekte sa poznatim zvijezdama ( Gramophonedzie, Crazibiza, Nikki Belluci, Roger Sanchez, Jazzy Rossco i Synteticsax koji je radio hit i sa Tiestom).

Momci su mladi, ludi, zaigrani i željni dobre zabave stoga ne sumnjamo da će ovaj party biti prava poslastica 🙂

WARM UP: DJ JOKA 🙂

Da se što prije zagrijete za čagicu svi shooteri 9 kn :)) Besplatna Sangria za sve goste!

5098aa650f009f304abc93a795205f54.jpg

SUBOTA:

HEINEKEN HAPPY BIRTHDAY party!!!

U suradnji sa Karlovačkom pivovarom subota je osigurana za lagani plesnjak uz hitove DJ Daly-a iz DJ Young and Fresh-a i HEINEKEN. Čekaju Vas hostese i nagrade, a Heineken po cijeni od 14 kn.

Najveće nam je zadovoljstvo vidjeti Vas zadovoljne pa se nadamo da se vidimo u što većem broju!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari