Big Mama After Pannonian

Nakon što smo 05.07. poželjeli službenu dobrodošlicu ljetu, pristojno bi bilo istom poželjeti i doviđenja. Ovako mladi, urbani i puni energije, zajedno s isto tako mladom i možda još i urbanijom ekipom s Pannoniana organizatori su odlučili napraviti poslasticu za kraj ljeta.

Nakon što smo 05.07. poželjeli službenu dobrodošlicu ljetu, pristojno bi bilo istom poželjeti i doviđenja. Ovako mladi, urbani i puni energije, zajedno s isto tako mladom i možda još i urbanijom ekipom s Pannoniana organizatori su odlučili napraviti poslasticu za kraj ljeta.

Posljednja ovogodišnja elektronska zabava na otvorenom pod nazivom BIG MAMA: AFTER PANNONIAN – GOODBYE SUMMER open air PARTY održat će se na terasi Bastiona, ukletog petka trinaestog ovog mjeseca. E sad, da ne bi bio uklet, posjetite ih, da zajedno dočekate zoru, promovirate zajedno sve kao jednu dobru foru, te do jutro zaspete bez da imate ikakvu noćnu moru.

Nekoliko poznatih DJ-a uz gostovanje plemenite djeve MayaVanya iz Novog Zelanda, i zagrebačkog kreatora CHEW THE FAT! Croatia partya Yesha koji su nakon što su svirajući dočekali zoru na svakom festivalu na svijetu i Balkanu, odlučili doći u Osijek i zajedno s nama lajati na jesen i zimu. Pošto je ovo i svojevrsni nastavak zabavljanja s Panonniana, u ponudi će biti BMX pivo, IN – LINE vino i SKATE žesta što vam daje opciju da sami birate u kojem smjeru ćete voziti te večeri.

Osim prava na izbor vožnje, pozivamo vas na svjetsku pretpremijeru filmića PANNONIAN 2013 best of – VIDEO COMPILATION gdje ćete imati priliku vidjeti neviđeno te gledajući isti osjetiti adrenalin kao vozači, glavni protagonisiti videa. Projekcija starta u 23:00 h, pa požurite 🙂

Za kraj najave evo i nekih riječi i fraza koje možete govoriti ljudima kada budete planirali dolazak: “bit će ludnica na najjače, do jaja će biti, ovi likovi puštaju brutalno, je2 čekam da plešem dok mi ne otpadnu džonovi na patikama, ajmo iskoristiti posljednje tople dane i tako to”.

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 3×1 ulaznicu za ovaj party. U komentar upišite: Želim se nakriviti na Big Mami ‘ko italic slova.

DOBITNICE:

Tina Majić
Tamara Cervenjak
Mirta Bašić

Ulaznice podižete na ulazu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari