UFO party u EPICU kao uvod u UFO tramvaj i festival

Kao prvi od dva uvodna eventa u ovogodišnji UFO festival, u subotu, 07.06. održat će se sjajan koncert u klubu EPIC. Na njemu će nastupiti četiri benda s UFO iskustvom.

Publiku će zabavit:

SELJAČKA BUNA (Beograd)
HOLD YOUR HORSES (Đakovo)
BIG FAT LIE (Višnjevac)
GARAGE In JULY (Grabovac/Osijek)

Ulaz na ovu manifestaciju je besplatan, a što je vrlo bitno, na koncertu će se ekskluzivno dijeliti ULAZNICE ZA UFO TRAMVAJ, kao i nagrade glavnog sponzora, odnosno PAN piva. Naravno za te nagrade će se posjetitelji morati potruditi preko nekih igara, o kojima ćemo vas više obavijestiti tijekom narednih dana. Za sad možemo samo reći da nas očekuje natjecanje u metal playbacku.

[span class=attention]POGLEDAJTE: UFO 2014. zatvara Hladno pivo[/span][span class=attention]UFO 2014. – Brkovi nastupaju 20. lipnja[/span][span class=attention]UFO 2014: Gužva u publici, gužva na bini, pa čak i u 16-ercu![/span][span class=attention]Psihomodo Pop, Hrvatska i Kamerun za početak UFO festivala[/span]

Nešto o samim izvođačima radova:

SELJAČKA BUNA
Beogradski bend koji je na UFO festivalu nastupio prošle godine, na njegovom jubilarnom desetom izdanju. Bend je do sada izdao jedan službeni album “Buna je počela”, kojeg je pratio spot za pjesmu “Heavy metal je to”, a ove godine su izdali spot za pjesmu “Boemska rapsodija”, koji je uvod u novi album, koji izlazi kasnije ove godine.

Najpopularnija skladba ovog benda je ipak “Devojka s gotik nogama”, obrada uspješne numere Đorđa Balaševića,
Ova beogradsko-internacionalna petorka svira mješavinu metala, punka i rocka, iako im je najveća uvreda kada im se kaže da sviraju pank. Inače je riječ o pet jugonostalgičara, iako se niti jedan od njih niti ne sječa Jugoslavija, a riječ je o ekipi koja propagira cuganje u miru i pucanje po svatovima.

Inače vole donositi svoju rakiju i piti je zajedno s publikom ispred i unutar kluba. Moto benda je “pivo u ruci, osmeh na lice i ovca u krevet”.

Boemska raspodija

HOLD YOUR HORSES
Sjajan bend iz Đakova, koji je na UFO festivalu nastupio 2012. godine. Riječ je o iskusnim glazbenicima čiji se stil muzike najbolje može opisati kao “Americana”, zvuk koji nije previše čest u našim krajevima. Najbolje se može opisati kao mješavina indie rocka, klasičnog rocka te modernih melodija.

Muzika koju sviraju je vrlo plesna, a varira od lagane i senzualne do izuzetno energične. Prožeta je hipnotičkim melodijama gitara i bojom vokala, koje svakog pozornijeg slušatelja odvedu u svijet ovog benda.

It’s For Real



BIG FAT LIE
Osječki rock bend iz višnjevačkih podruma i garaža izuzetno je napredovao od prošle godine, kad su nastupili na bini UFO festivala. Nakon prvog neslužbenog albuma, prije koji mjesec izdali su i drugi “Moderate rock” koji zvuči zrelo i sjajno i njega cijelog namjeravaju odsvirati na ovom koncertu.

Riječ je o mladim momcima, no momcima koji imaju puno sviračkog iskustva iza sebe, kako kroz ovaj bend, tako i kroz druge bendove.

Brain Dead

http://youtu.be/kCtFt8jrh-4

GARAGE IN JULY

Bend koji je 2010. godine nastupio na UFO-u i to im je bio jedan od prvih nastupa. Nakon toga, ovaj bend je postao jedan od najaktivnijih osječkih bendova, odnijevši veliki broj nagrada s nekoliko demo festivala. Vrte se po radio stanicama i sviraju uistinu svuda. Njihov stil se najbolje može opisati kao blues rock čiji korijeni vuku duboku u šezdesete godine prošlog stoljeća

Ne govori da me znaš

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari