Osvojite 30 litara piva i šest burgera

U petak 29.5. i službeno se otvara nova terasa u dvorištu American bar Dollara. Povodom otvorenja za vas su organizirali i zanimljivu nagradnu u kojoj vas nagrađuju s 30 litara piva i šest burgera.

Otkačena terasa u dvorištu lokala spremna je za prvo druženje. U petak 29.05. s početkom u 20h zabavlja vas odličan ‘No Jazz Band’, a dodatno će vas razdrmati i DJ Umbo.

Osim nove terase, American bar Dollar uveo je brojne novosti. Tako od sada možete uživati uz pivo Nova runda, još veća izbor hrane (Grill Pizza, Chicken & Beef Burger, American Breakfast…) i dva ‘DRAFT TABLE-a’

‘Draft Table’ poseban je stol za četiri osobe u sklopu kojega je Budweiser točionik. Pivo si točite sami i plaćate samo onoliko koliko ste popili. Naravno, po jeftinijoj cijeni – točnije 2,5 kuna po deci Budweisera.

Povodom predstavljanja novih ‘Draft’ stolova i službenog otvorenja terase American bar Dollar jednu ekipu nagrađuje s 30 litara piva i 6 besplatnih burgera. Sve što trebaš napraviti je ‘lajkati’ American bar Dollar, u komentaru na fotografiji ispod označiti barem šest prijatelja i čekati proglašanje pobjednika.

[NAGRADNA IGRA] Osvoji 30 litara Budweisera i 6 Burgera!!!Povodom predstavljanja novih ‘Draft’ stolova, 7000 FB…

Posted by American bar Dollar on Monday, May 25, 2015

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari