Kandžija & Gole žene u MMC Slavija-nagradna igra

  Dobitnici u nagradnoj igri Kandžija & Gole žene su...

Dobitnici u nagradnoj igri Kandžija & Gole žene u MMc Slavija su:


1. Branimir Tretinjak
2. Hrvoje Žanić
3. Bojan Zdravčević
4. Ana Štrljić
5. Kristina Bilić

Kartu možete preuzeti na ulazu koncerta uz predočenje osobne iskaznice.

Ugodan provod!

Na portalu SiB.hr osvojite karte za koncert Kandžije & Golih žena. Sve što trebate napraviti jest na naš mail nagradna-igra@sib.hr poslati ime, prezime i broj mobitela, a u predmet maila obavezno upišite KANDZIJA. Ispod članka kliknite na Like (Sviđa mi se) i čekajte proglašenje dobitnika u četvrtak. Dijelimo 5×1 ulaznicu. Požurite 🙂

Nakon što su odradili zagrebački koncert u ovom dijelu balkanske mini turneje Kandžija&Gole žene organiziraju najveći koncert do sada u rodnom Osijeku. Izvodit će stvari s “Narodnjaka”, pokoju novu stvar s albuma koji je u pripremi te najnoviji singl “Kriza”. U goste, između ostalih, iz Beograda dolazi Timbe (ex Bad Copy), a iz Osijeka Krankšvester kao najpoznatiji domaći underground hip hop duo te Big Mama DJs koji trenutno vode najurbaniji klupski program u istočnoj Hrvatskoj.

“Ovim koncertom izražavamo zahvalnost osječkoj publici na dosadašnjoj podršci i pokazujemo da kod nas – ne samo da postoji urbana scena, nego je trenutno među najjačim i najstabilnijim u Hrvatskoj. Dođite svi! Pozovite djecu i starije, svi ste dobrodošli! I naravno bit će iznenađenja te obećajem da će ovo biti najbolji koncert u Osijeku još od Bryan Adamsa :D!” kaže Kandžija u maniri Državnika novog kova.

Koncert će se u organizaciji udruge Pannonian održati u MMC Slavija, 13.11.2010. (subota), a karte po cijeni od 25 kn kupite na ulazu.

Pogledajte tko dolazi na Facebook eventu: http://www.facebook.com/sib.hr#!/event.php?eid=172690192742091

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari