Folk parada seli iz Osijeka?

"Folk parada sljedeće godine mogla bi se održati izvan Osijeka". Riječi su to Alena Borbaša za Večernji list prilikom održavanja  Folk parade u dvorani Zrinjevac prije nekoliko dana.

“Folk parada sljedeće godine mogla bi se održati izvan Osijeka”. Riječi su to Alena Borbaša za Večernji list prilikom održavanja  Folk parade u dvorani Zrinjevac prije nekoliko dana.

Kaže i kako već stižu prijedlozi da se sljedeće godine presele u Dalmaciju, a imaju pozive i iz Zagreba, Istre kao i iz drugih slavonskih gradova.

Mnogi Osječani zasigurno bi bili sretni da se ona uistinu i održi negdje drugdje, a njihovo mišljenje dijeli i frontman Prve lige, Igor Delač, koji kaže:

“Ne bih nikoga htio vrijeđati, ali ne vidim nikakvu poruku u tim tekstovima. Dok je moja generacija stasala uz rock’n’roll, ova odrasta, čini se uz turbofolk. Svaka glazba ima svoju publiku.”

No, s druge strane veliki broj poklonika turbofolka bi bio razočaran takvim raspletom situacije. Veliki broj njih u dvorani Zrinjevac to je i potvrdio:

“Volim folk, opušta me i veseli” – riječi su samo jedne od posjetiteljica parade na kojoj nije nedostajalo kića i polugolih pjevačica/plesačica.

Izvor: Vecernji.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari