Level 2 Break: B-day Party

Udruga Revolution vas ponosno poziva na treći rođendan programa Level 2 Break! Program je započeo prije točno tri godine u Valpovu, kao humanitarni party za Alena Crnogaja, a održan je u tadašnjem Urban Clubu.

Udruga Revolution vas ponosno poziva na treći rođendan programa Level 2 Break! Program je započeo prije točno tri godine u Valpovu, kao humanitarni party za Alena Crnogaja, a održan je u tadašnjem Urban Clubu.

Njegova velika posjećenost i pozitivna reakcija okoline, članove je navela na nastavak glazbenog programa koji je vikendima uspješno predstavljao razne glazbene pravce kao što su Hip Hop, Funk, Breakbeat, Jungle, Dubstep…

Kroz Level 2 Break je prošlo dovoljno poznatih imena kao što su Rahmanee, Filip Motovunski, Umbo, DJ Venom, DJ Pips, Audio InFunkiton, DJ Danny Bwoy, i naravno, hvalite nas usta naša, gotovo svaki vikend barem jedan član Revolt kolektiva.

Za treći rođendan Level 2 Breaka u Valpovo dolazi DJ DMT-a iz Zagreba.

Za one koji ne znaju DJ DMT iliti David Tešić u glazbenu je scenu aktivno uključen od 1999. godine kada sa članovima hip-hop grupe Connect pokreće radijsku emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću. Ubrzo nakon toga bilježi nastupe u noćnim klubovima i festivalima diljem Hrvatske. Tvornica, Boogaloo, KvArt, Lemon, Sirup, Gjuro, KSET, Masters, Industrija Petreković, Pogon Jedinstvo, AKC Medika, ROJC, Hideout Festival, Seasplash Festival, Sirup Nation Festival i IDEŠ? Fest poznate su lokacije na kojima ste mogli plesati uz Davidov beat.

Sredinom 2004. godine odlazi u Los Angeles gdje je studirao televizijsku produkciju. Za vrijeme studija nastupao je po mnogim noćnim klubovima i privatnim zabava u Los Angelesu i Las Vegasu. Krajem 2009. vraća se u rodni Zagreb i sudjeluje u organizaciji brojnih programa kao što su Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia i Black Light.

U srpnju 2010. godine sa Arianom Vuicom osniva electro-dubstep duet InUrFace, te godinu dana poslije izdaju svoj prvi EP “Conquer Me” za kanadskog izdavača Capital Boom Records. Iako u posljednje vrijeme preferira glazbene žanrove kao što su dubstep, electro, bassline i breakbeat, Davida kao sve druge ljude povremeno ponese nostalgija pa u njegovom setu možete poslušati i pokoji hip-hop singl.

Nostalgični smo oko Level 2 Breaka kao David oko hip-hopa, a revolucionarno ćemo ga obilježiti u petak 6. travnja u Massai baru u Valpovu.

Početak: 22h
Ulaz besplatan

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari