Dvorana Gradski vrt: Magazin, Atomsko sklonište, Dado Topić & Zvučni zid i Štef + nagradna igra

Udruga Osječki studenti - STUDOS organizira humanitarni koncert u dvorani Gradski vrt, 21. travnja - OTKAZANO.

Udruga Osječki studenti – STUDOS organizira humanitarni koncert u dvorani Gradski vrt, 21. travnja.

[important title=KONCERT JE OTKAZAN]Veoma nam je teško što Vas moramo obavijestiti da je koncert “Mi smo djeca neba” službeno odgođen do mjeseca rujna zbog slabog odaziva te velikog broja humanitarnih akcija koje se trenutno održavaju.

Kupljene ulaznice vrijediti će i za mjesec rujan, a osim toga povrat novca možete dobiti u utorak datuma 24. travnja u prostorijama studentskog centra.

Želimo se zahvaliti svim našim sadašnjim sponzorima te ih obavijestiti da će njihovi logotipi biti na našim plakatima i ubuduće za ovu humanitarnu akciju.

Žao nam je zbog ovonastale situacije i ovom prigodom Vas pozivamo na veći odaziv.

Udruga “Osječki studenti-STUDOS”[/important]

Na koncertu će nastupiti Magazin, Atomsko sklonište, Dado Topić & Zvučni zid i Štef, a kao počasni gost nastupiti će još i Zlatko Ribarić.

Prodajna mjesta:

Osijek: Caffe bar Tivoli, Caffe bar Mignon, na štandovima koji su postavljeni na Trgu Ante Starčevića, Donjem Gradu i Tvrđi te na fakultetima EFOS i ETF

Vinkovci: Caffe bar LP
Đakovo: Caffe bar Bar Code
Otok: Caffe bar Bonaca

Cijena ulaznice za maloljetnike i studente je 30 kn te 50 kn za sve ostale.

Sva novčana dobit ovog koncerta bit će usmjerena u kupnju bazenskog vozila koje će omogućiti bolji pristup bazenima i bržu rehabilitaciju invalidima.

Udruga Osječki studenti – STUDOS ujedno i organizator ovoga projekta se u svoje i ime invalida Osječko-Baranjske Županije zahvaljuje na Vašoj velikoj pomoći u ostvarivanju ove humanitarne akcije.

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i organizatori koncerta poklanjaju vam 10×1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite Želim na koncert slušati Magazin, Atomsko sklonište, Dadu Topića & Zvučni zid i Štefa i kliknite LIKE ukoliko imate Facebook.[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari