Metal bend Kymera | Promocija novog albuma

Predstavljamo Vam metal bend Kymera iz Osijeka. Sastoje se od četiri člana: Ivan Pripuzić – vokal, Ivica Šimunović – gitara, Krunoslav Perić – bass i Saša Skeledžija – bubnjevi.

Predstavljamo Vam metal bend Kymera iz Osijeka. Sastoje se od četiri člana: Ivan Pripuzić – vokal, Ivica Šimunović – gitara, Krunoslav Perić – bass i Saša Skeledžija – bubnjevi.

Sviraju zajedno od 2008. godine kada su snimili i prvi demo album. Nakon godinu dana snimanja i miksanja u studenom prošle godine snimili su i  prvi album pod nazivom “Stillborn” koji se sastoji od jedanaest pjesama. Album je sniman u osječkom Armageddon studiju pod producentskom palicom Eldara Ibrahimovića – Pipera, nadaleko poznat u regiji po produciranju brojnih metal bendova. Novi album sadrži isključivo autorske pjesme, a u jednoj skladbi gostuje Branko Nađ iz zagrebačkog HC benda Bad Blood.

U studenom prošle godine snimili su i prvi spot za pjesmu Alive In Pain, koji je naišao na velike pohvale publike. Spot je snimljen u suradnji s osječkom producentskom kućom GERILAFilm, a svibnju planiramo snimanje i drugog spota, za pjesmu Under Your Skin.

Do sada su održali pedesetak live nastupa, što u hrvatskoj, što u inozemstvu, a u planu im je i velika koncertna promocija novog albuma u jednom osječkom klubu.

Poput većine osječkih metal bendova, album su producirali i izdali sami, te sami dogovarali nastupe.

Promocija novog albuma osječkog benda Kymera

Pozivamo sve ljubitelje žešćih nota na promociju albuma prvijenca osječkog benda Kymera pod nazivom Stillborn. Promocija će se odvijati u klubu Medium – Music & Dance Hall 11. svibnja 2012. Događaj će pojačati nekoliko izvrsnih metal bendova: Raptor iz Osijeka, Man’s Best Murder i Frozen Solid iz Varaždina, te Agharti iz Zagreba. Početak koncerta je u 21 sat, a cijena ulaznice iznosi 15 kuna.

Puno uspjeha u daljnjoj karijeri želi im i redakcija SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari