Prisoners Of Gravity – Osječki System Of A Down Tribute Band 5.5. u Klubu Mini Teatar

Službenu promociju ovaj bend će imati 5. svibnja u Mini Teatru, gdje će se predstaviti svojim dvoipolsatnim repertoarom, te pozivaju sve ljubitelja System Of A Downa da ih podrže.

Retfala, blizu ugla Strossmayerove i Kolodvorske ulice, već preko 2 godine nešto se kuha. I to nešto stvarno sjajno. 4 mlada momka, koje dijeli ljubav prema System Of A Downu odlučili su početi svirati pjesme svog najdražeg benda. Nakon što su 2 godine odsvirali sve albume po bezbroj puta, napokon su pronašli pjevača koji može otpjevati približno jednakom kvalitetom kao Serj Tankian, doveli novog, izvrsnog basistu, te su spremni napokon predstaviti publici ono što se spremalo preko 2 godine.

Prisoners of Gravity su gitaristi Dario Rudvald i Dino Raičević, bubnjar Igor Sigetlija, basist Juraj Jarmek, te pjevač Tomislav Tomić. Najstariji član ima 28, a najmlađi tek 18. Za sebe kažu da su se “iz prve skontali”, te su onda odlučili svoju ljubav prema Systemu odvesti na neku višu razinu. Do sada su imali tek jedan manji koncert, no bez prave kvalitete na vokalu, te su se nakon toga još dodatno zatvorili u svoj prostor, te vježbali, nakon nekog vremena je Tomislav došao u bend i to je bilo to.

Službenu promociju ovaj bend će imati 5. svibnja u Mini Teatru, gdje će se predstaviti svojim dvoipolsatnim repertoarom, te pozivaju sve ljubitelja System Of A Downa da ih podrže. Možda nije pravi SOAD, no dečki su naši, sviraju stvarno odlično, a i upad će biti besplatan, a pošto u ovim našim krajevima nemate priliku gledati pravi SOAD, ovo bi trebala biti barem mala utjeha. Mi vas ovim putem pozivamo da popratite ove dečke, te se dođete zabaviti na njihov koncert.

Dakle:
Subota 5.5. 2012.
Klub Mini Teatar
Upad 0kn

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari