Avenue Mall Osijek u rock & blues ugođaju uz besplatni koncert i veliku izložbu umjetničkih slika

Nedjeljno druženje 29.04. u Avenue Mallu od 19h uz izložbu umjetničkih slika poznatih glazbenika i odličnu glazbu Art orchestra.

Ove nedjelje u Avenue Mallu Osijek očekuje vas nešto potpuno novo što nistu Osječani imali prilike vidjeti u svom gradu. 29.04. od 19h možete uživati uz otvorenje izložbe koja se razlikuje od svih viđenih izložbi zbog svoje posebnosti. Posebnost spomenute izložbe se nalazi u činjenici da djela koja možete pogledati su izradili poznati hrvatski glazbenici. Uz izložbu slika svi posjetitelji moći će uživati uz besplatni koncert Art Orchestra čiji članovi su upravo autori upravo iste izložbe. Ljubitelji rocka & bluesa su konačno došli na svoje jer će moći nedjeljno veče provesti uz poznate svjetske hitove koje dugo nisu čuli u izvedbi uživo.

Neponovljiva zabava koja predstavlja spoj glazbe i slikarstva je najbolji način da upoznate Art Orchestre. Umjestnički orkestar za cilj ima afirmaciju osoba koje su talentirane u više umjetničkih disciplina (glazbenici/likovnjaci, glazbenici/glumci, glazbenici/pisci… ),zajedničko poticanje kulturnog stvaralaštva, multikulturalno djelovanje, obogaćivanje i oplemenjivanje kulturne uz međusobno pomaganje u promociji članova udruge. 

Pozivamo vas na koncert na kojem će nastupati umjetnici Art Orchestra:

Ivan Ivoš akademski kipar, vokalni solist proslavljenog regge sastava “Naturalna Mistika”
• Zoran Viceban umjetnik Vitraja, gitarist grupe “Zvijezde” i “Puzzle blues band”
• Vedran Žanko slikar i animator crtanih filmova, gitarista i vokalni solista “Mojo staff banda”
• Adonis Dokuzović slikar i tekstopisac, bubnjar “Divljih Jagoda” i “All Stars Banda”
• Vitold Košir akademski muzičar i akademski kipar, HRT Orkestar i “Cry Babies”

Koncert će obilježiti i otvorenje izložbe u kojoj možete uživati od 29.04 do 06.05. u prizemlju Avenue Malla Osijek u “Galeriji lica nove promenade” na kojoj će biti izložene slike i skulpture: Davora Gobca, Arsena Dedića, Yaye iz Jinx-a, Borisa Leinera iz Azre, Adonia Dokuzovića iz Divljih Jagoda, Stefana Lupina i mnogih drugih.

Dobrodošli u “Umjetnički orkestar” sa svojim idejama, projektima, radovima i aktivnošću…

Avenue Mall Osijek
– moja nova promenada

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari