UFO 2012: Ulaznice u prodaji – samo 100 kuna za više od 30 bendova

Još je nešto manje od dva mjeseca do početka Urban fest Osijek uz Osječko 2012., a kako bi na vrijeme mogli planirati gdje ćete provesti početak srpnja organizatori su odlučili u pretprodaju pustiti festivalske ulaznice.

Još je nešto manje od dva mjeseca do početka Urban fest Osijek uz Osječko 2012., a kako bi na vrijeme mogli planirati gdje ćete provesti početak srpnja organizatori su odlučili u pretprodaju pustiti festivalske ulaznice.

ufo%20logo.jpg

Tako ćete iste moći kupiti od sutra (24. svibnja) pa sve do 15. lipnja po cijeni od 100 kuna za tri dana vrhunske žestoke svirke više od 30 bendova (6 headlinera i 30-ak odabranih bendova). Među njima posebno ističemo ovogodišnje headlinere koji dolaze iz čak šest zemalja:

06. srpnja Dubioza Kolektiv (BiH) i Paddy And The Rats (HUN)

07. srpnja Eyesburn (SRB) i Pips, Chips & Videoclips (CRO)

08. srpnja Exodus (USA) i Suicidal Angels (GRE).

Ulaznice možete pronaći na slijedećim lokacijama:

– Barcelona Pub Osijek
– Matrix Osijek
– CD Shop Dancing Bear

Od 2. lipnja ulaznice ćete moći pronaći i u Zagrebu (Dirty Old Shop) i Požegi (My Way Shop).

Od 16. lipnja pa sve do kraja festivala cijena festivalske ulaznice iznositi će 120 kuna pa vas pozivamo da požurite i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. Dnevne ulaznice po cijeni od 70 kuna bit će moguće kupiti na prodajnim mjestima na samom ulazu u dvorište Vege.

Portal SiB.hr medijski je pokrovitelj ovogodišnjeg UFO festivala pa vas uskoro očekuje i nagradna igra u kojoj ćete moći osvojiti festivalske ulaznice.

Mogućnosti smještaja

S obzirom da se kao i svake godine do sada pojavio veliki broj upita vezanih za kampiranje u vrijeme trajanja UFO festivala, donosimo sljedeću informaciju.

UFO festival nema mogućnosti u Osijeku organizirati službeni kamp i sve ono što se pod tim podrazumijeva (ograđeni prostor, sigurnost stvari u kampu, sanitarni čvor kao i naplatu boravka u kampu).

Ipak, Osijek u neposrednoj blizi mjesta održavanja UFO festivala (potrebno je samo prijeći most preko rijeke Drave) ima prostor koje Osječani i njihovi gosti već dugi niz godina koriste upravo u svrhu odmora i boravka u prirodi u dane blagdana i vikenda. Riječ je o prostoru kod Amfiteatra (katakombe) na lijevoj obali Drave koje se može iskoristiti, i koristi se, u svrhu kraćeg ili dužeg boravka u prirodi.

Uz sam prostor kod Amfiteatra, nalazi se i najveće osječko kupalište Copacabana (poznatija pod nazivom Kopika) gdje možete uživati u čarima ljeta, ali i onima koji se tiču i dijela osobne higijene (sanitarni čvor i tuševi).

Da rezimiramo – Osijek trenutno nema organizirani kamp smještaj (pa tako ni UFO festival), ali svi oni koji su zainteresirani, mogu na vlastitu odgovornost smjestiti se na lijevoj obali Drave tijekom dana, a u večernjim satima, prelaskom mosta, uživati u onome zbog čega su i došli u Grad na Dravi – UFO uz Osječko!

Izbor bendova koji će nastupti na UFO festivalu je u tijeku i možete ga pratiti na službenim stranicama festivala.

Sve informacije u svezi Urban festa Osijek uz Osječko 2012. možete pronaći na web stranici festivalawww.ufo.com.hr, a pozivamo vas da nam se pridružite i na službenom Facebook fan pageu –http://www.facebook.com/#!/urbanfestosijek.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari