Đorđe Balašević ponovo u Osijeku i Slavoniji!?

Zapovjednik broda "Panonska mornarica", kapetan Đorđe Balašević, odredio je novi kurs svom brodu koji će uskoro zaploviti omiljenim vodama

Zapovjednik broda “Panonska mornarica”, kapetan Đorđe Balašević, odredio je novi kurs svom brodu koji će uskoro zaploviti omiljenim vodama, morem dobrog raspoloženja kojeg će podijelit sa svojim vjernim obožavateljima. Pomorskim rječnikom rečeno. Svakodnevnim rječnikom možemo reći – Đorđe Balašević i Panonska mornarica stižu u Hrvatsku!

Kako svaki dobar brod mora imati dobrog kapetana, tako mora imati i dobrog kuhara, a u slučaju broda Panonske mornarice, Balašević je i jedno i drugo. Što se sprema u Đoletovoj kreativno-glazbenoj kuhinji? Puno toga! Pripremite se na nove Đoletove tekstove, na nove pjesme, na novi album koji se zdušno priprema i na novi, još posebniji brod koji će oploviti našu zemlju.

Svi oni koji prate autorski put Đorđa Balaševića dobro znaju da je on uvijek popločen izuzetno pozitivnom energijom, posebnom kohezijom sa svojim obožavateljima i posebnim ozračjem.

[span class=camera]GALERIJA i VIDEO: Balašević i “cirkus” bez granica u Osijeku[/span]

Premda nije službeno potvrđeno  prema informacijama kojima raspolažemo na Đoletovoj ruti biti će i Osijek ili neki od slavonskih gradova, a o datumu koncerta biti ćete naknadno obaviješteni putem portala SiB.hr.

A kako izgleda priprema za novu plovidbu Đoleta i njegove mornarice i to u Đoletovom dvorištu, pogledajte u video prilogu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari