Machine Head u dvorištu Vege!

Nakon 2004. godine i krcate zagrebačke Tvornice, legende metala - američki Machine Head vraćaju se u naše granice! Nema previše vremena za pripremu i zagrijavanje jer bombastični četverac stiže već krajem srpnja i to u Osijek.

Nakon 2004. godine i krcate zagrebačke Tvornice, legende metala – američki Machine Head vraćaju se u naše granice! Nema previše vremena za pripremu i zagrijavanje jer bombastični četverac stiže već krajem srpnja i to u Osijek.

Točan datum je 31.7., a točno mjesto – dvorište kluba Vega! Osijek će tako doživjeti vjerojatno najveće glazbeno gostovanje još od srednjeg vijeka.

Machine Head nemamo potrebe previše predstavljati, ali kada se koncert približi atmosferu će se nabrijavati na svakojake načine. Do onda, strpite se do 2. srpnja kada ulaznice dolaze u prodaju po cijeni od 150 kuna, dok će na dan koncerta koštati 170 kuna, ali valjda će Slavonija razgrabiti te papiriće i puno prije dolaska kreatora albuma “Burn My Eyes” i “The Blackening”…

Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop u Zagrebu i Rock Shop Stress u Osijeku, te na www.dirtyoldempire.com/shop (dostava samo unutar Hrvatske).

Izvor: Muzika.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari