Thompson u dvorani Gradski vrt 16. rujna [nagradna igra je završena]

Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata organizira koncert Marka Perkovića Thompsona u dvorani Gradski vrt i to 14.  16. rujna ove godine.

Sama udruga trenutno je u fazi izgradnje Doma Ratnika u Vukovaru te je do sada organizara već nekoliko koncerata i raznih sportskih događanja s ciljem prikupljanja sredstava za daljnju gradnju. S tim cilje biti će organizirana i serija koncerata u Osijeku i Vukovaru, a sve bi trebalo započeti upravo koncertom Thompsona.

“Bitno je i istaknuti da je Udruga Ratnika u organizaciju uključila i Udrugu djece nestalih i poginulih Hrvatskih branitelja te UHDDR-A iz Osijeka na čelu s Brankom Čulom, tako da će dio prihoda biti doniran na te dvije udruge” – rekao nam je ispred organizatora Petar Janjić Tromblon.

Sljedeći koncert dogodit će se 04.11.2012. godine u Vukovaru koji  poklanja Oliver Dragojević i “Delfini”, a za 1o. mjesec 2012. godine planiran je koncert  “Prljavog kazališta”. Od svih tih prikupljenih sredstava Udruga Ratnika će do 18.11.2012. godine izgraditi Dom ratnika te za Dan komemoracije Grada Vukovara omogućiti simbolično otvaranje.

Ulaznice za sami koncert možete naći u pretprodaji, a o čemu više pročitajte OVDJE.

SLUŽBENA PRODAJNA MJESTA:

OSIJEK: Turistička zajednica, Glas Slavonije, Club-cafe “Siesta”, “Caffe bar “5”, caffe bar “Kockica”(Donjogradska tržnica), caffe bar “Zrinjevac”, caffe bar “Pit Line”(dvorana Gradski vrt)

ĐAKOVO: “Eagle Pub”

VALPOVO: “Massai Bar”

DONJI MIHOLJAC: Caffe bar “Glenn’s”

BELI MANASTIR: – Turistička zajednica

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i organizatori koncerta poklanjaju vam 5×1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite Želim na koncert Thompsona u Osijeku 16. rujna (došlo je do promjene datuma održavanja koncerta pa će se koncert održati 16. rujna) i kliknite LIKE.

DOBITNICI:

Bernardica Budrovac
Matija Sekulić
Hrvoje Šikić
Marina Petelin
Ivana Adžić

Ulaznice podižete u Caffe baru Siesta (Osijek) uz predočenje osobne iskaznice (od četvrtka navečer do nedjelje u podne).[/important]

Tekst: T.M./SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari