UFO tramvaj najavio dolazak rock’n’rolla u Osijek

UFO tramvaj najavio je dolazak rock'n'rolla u grad Osijek slijedećega vikenda. Uz tramvaj, UFO su najavili i predstavnici organizatora i sponzori.

UFO tramvaj najavio je dolazak rock’n’rolla u grad Osijek slijedećega vikenda. Uz tramvaj, UFO su najavili i predstavnici organizatora i sponzori.

Deveti po redu Urban Fest Osijek uz Osječko održati će se od 6.-8. srpnja u dvorištu Vege, a uz 30-ak demo bendova iz regije nastupiti će i provjereni Dubioza Kolektiv, Pips Chips i Videoclips, Exodus, Paddy And The Rats, Suicidal Angels te Eyesburn.

Kao i svake godine potrudili smo se dovesti ponajbolje demo bendove koji će imati priliku na velikoj pozornici opremljenoj vrhunskom opremom nastupiti zajedno sa već priznatim bendovima – rekao je Vladimir Mađarević ispred Agencije Noktua.

Ujedno, zahvalio se i spozorima Gradu Osijeku i Osječkoj pivovari koji već niz godina prate sami festival. Grad je tako ove godine izdvojio 30 tisuća kuna za organizaciju samoga festivala, a gradonačelnik Bubalo je istaknio:

Ove godine moj favorit je Dubioza Kolektiv, a dogodine ćemo svi zajedno pokušati, za 10-ti UFO, napraviti još bolji posao. UFO je postavljen na realnim temeljima i kao takvoga ga treba i gledati.

Ivan Con ispred Osječke pivovare istaknio je kako im je čast i zadovoljstvo već niz godina biti podrška festivalu, a izrazio je i nadu kako će svi koji dođu u velikm količinima ispijati proizvode Pivovare. Posebno je istaknio njihov crni radler koji je prvi takav na našem tržištu.

Podsjetimo karte za UFO možete kupiti u pretprodaji i to na slijedećim prodajnim mjestima:

– Barcelona Pub, Matric i Dancing Bear u Osijeku
– My Way Shop u Požegi
– Dirty Old Shop u Zagrebu.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 120 kuna, dok je cijena dnevne ulaznice 70 kuna i može se kupiti isključivo na ulazu. Za sve one koji dolaze izvan Osijeka  osiguran je i popust na HŽ povratne karte i to u iznosu od 40%.

U našoj nagradnoj igri možete osvojiti i ulaznice za sami festival.

Vidimo se na UFO uz Osječko 2012.!

Tekst: SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr   

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari