UFO 2012. od danas pa do nedjelje u Vegi

Urban fest Osijek uz Osječko odražiti će se po deveti puta i to od danas pa do nedjelje u prostoru bivše Vege.

Urban fest Osijek uz Osječko odražiti će se po deveti puta i to od danas pa do nedjelje u prostoru bivše Vege.

 

Headlineri su već dobro poznati, a izabrano je i 30-ak demo bendova koji će se predstaviti publici prije headlinera. Broj prijavljenih bendova ponovo je bio rekordan, a glasanje i izbor bendova nije bio nimalo lak. Kako bi opravdali epitet međunarodnog festivala izabrani su bendovi iz Hrvatske, BiH, Srbije i Mađarske.

Tako će se svi oni od 06. do 08. srpnja pridružiti Dubiozi Kolektiv (BiH), Paddy And The Rats (MAĐ), PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS (HRV), EYESBURN-u (SRB), Suicidal Angels (GRČ) te mogli bismo reći najvećim zvijezdama festivala Exodusu (USA).

Cijena festivalske ulaznice ove godine za sva tri dana festivala iznosi 120,00 kuna, a možete ih pronaći na ulazu festivala. Dnevne ulaznice po cijeni od 70,00 kuna bit će moguće kupiti na prodajnim mjestima na samom ulazu u dvorište Vege.

06. srpnja Dubioza Kolektiv (BiH) i Paddy And The Rats (HUN)

07. srpnja Eyesburn (SRB) i Pips, Chips & Videoclips (CRO)

08. srpnja Exodus (USA) i Suicidal Angels (GRE).

Popust od 40% na cijenu prijevozne karte vlakom

HŽ Putnički prijevoz već dugi niz godina svojim sudjelovanjem u organizaciji prijevoza ostvaruje vrlo uspješnu suradnju s organizatorima različitih manifestacija. Tako su i ove godine omogućili odobriti svim putnicima posjetiteljima urbane glazbe Urban fest Osijek uz Osječko 2012. popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se koristiti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Osijek i natrag. Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km.

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice potrebno je:

-prilikom kupovine prijevozne karte izjaviti da se putuje na navedeni festival
-prijevozna karta mora biti isključivo povratna i
-ovjerena u povratku od strane organizatora festivala (kartu ćete moći ovjeriti na info pultu).

Sve informacije u svezi Urban festa Osijek uz Osječko 2012. možete pronaći na web stranici festivala www.ufo.com.hr, a pozivamo vas da nam se pridružite i na službenom Facebook fan pageu –http://www.facebook.com/#!/urbanfestosijek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari