Danas počinje najveća pivarska fešta na lijevoj obali Drave

Ove godine se Osječka pivovara pobrinula za sve svoje potrošače u Osijeku i diljem Slavonije i pružila im program koji nikada do sada nije bio bogatiji i raznovrsniji.

Ove godine se Osječka pivovara pobrinula za sve svoje potrošače u Osijeku i diljem Slavonije i pružila im program koji nikada do sada nije bio bogatiji i raznovrsniji.

U velikom šatoru na lijevoj obali Drave od 19.-23.09. nastupat će vrhunski tamburaši:
19.09. Slavonia bend
20.09. Džentlmeni
21.09. Gazde
22.09. Slavonske lole
23.09. Zvona

Cijelokupni program pogledajte OVDJE.

[span class=camera]POGLEDAJTE: Postavljen novi, veći šator za Dane piva[/span]

Tamburaški sastav Zlatni vez biti će predgrupa svim sastavima za vrijeme trajanja Dana prvog hrvatskog piva i zagrijavat će već po običaju vruću atmosferu u šatoru.

Kako su poskupljenja na svakom koraku, Osječka pivovara je odlučila razveseliti i nagraditi svoje goste happy hourom koji će trajati od četvrtka do nedjelje od 18-20h, a za cijenu jednog Osječkog piva drugo će se dobiti gratis.

eOjwQ.jpg

[span class=camera]GALERIJA i VIDEO: Dani prvog hrvatskog piva 2011. – Osijek[/span]

U šatoru Osječke pivovare također će biti već tradicionalno zanimljive pivarske igrice i bogata gastro ponuda. Novost je što će u ponudi uz Osječko svijetlo i crno pivo, Osječko radler limun i Osječko black radler biti i nefiltrirano i nepasterizirano pivo, koje se inače može probati samo u srcu proizvodnje Osječke pivovare. Ako vas zanima proces kuhanja, pripremanja i punjenja piva uz obavezno kušanje nefiltriranog piva, možete otići u Osječku pivovaru gdje će od četvrtka do nedjelje u prijepodnevnim satima biti Otvoreni dani Osječke pivovare. Ulaz je ograničen, a može se prijaviti putem službene facebook stranice Dani prvog hrvatskog piva.

[blockquote]Nefiltrirano pivo i nepasterizirano pivo su piva koja su neposredno iz procesa, iz srca proizvodnje, a do sada su ih samo rijetki mogli kušati. Nefiltrirano pivo je bogato kvascima i proteinima i pomalo “sirovog”, ali prirodnog okusa. Bogato je svim izvornim pivskim sastojcima.
Nepasterizirano pivo je filtrirano, ali nije toplotno tretirano. Vrlo je osvježavajuće i pitko.[/blocquote]

Osječko TramFest je već dobro poznat svim slavonskim partijanerima koji ulaz na svoj omiljeni tramvaj party uz DJ-a i gratis Osječko pivo mogu ostvariti putem prijave na facebook stranici Dani prvog hrvatskog piva. DJ Philip Kroo je zadužen za ludu zabavu na tramvajskim tračnicama svaki dan za vrijeme trajanja Dana prvog hrvatskog piva.

Kako je Osijek pravi pivarski grad možete ga upoznati kroz priču o pivu, pivarstvu i poznatim pivopijama! Možete saznati što je pivo i tko ga je prvi proizveo; koliko piva popiju Hrvati, a koliko Osječani; kako su u pivu uživali biskupi i razbojnici, a kako da se vi najbolje osvježite pivom! Dođite na Pivarske turističke šetnje Osijekom koje vode turistički vodiči iz udruge Putovanja Slavonijom, 19.-23.9.2012., svaki dan od 17 h, brod Galija (na Gornjodravskoj obali).Zbog vožnje zaprežnim kolima, obavezne su rezervacije na tel: 031/740-091.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Upoznajte Osijek uz priču o pivu, pivarstvu i poznatim pivopijama![/span]

Restoran Galija će također za vrijeme trajanja Dana prvog hrvatskog piva imati pivarski meni po pristupačnim cijenama u koje je uračunato Osječko pivo.

[span class=camera]FOTO i VIDEO: Na Danima piva veći šator, vožnja zaprežnim kolima, tramfest…[/span]

394321_404620496259332_1829130008_n.jpg

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari