Osijek United u Bastion dovodi Električni Orgazam [nagradna igra je završena]

Nakon što smo se svi odlično proveli na koncertu Majki, "Osijek United Forces" priprema još jednu poslasticu...

Nakon što smo se svi odlično proveli na koncertu Majki, “Osijek United Forces” priprema još jednu poslasticu. Naime, u petak 23.11.2012. u Osijeku imati će te priliku igrati rock ‘n’ roll. Gostuje jedan od najvećih bendova s prostora bivše države “Električni orgazam”, u dobroj atmosferi,pozitivnoj energiji i naravno, iskonskom rock ‘n’ rollu.

U klubu Bastion, s početkom u 21:00 sat dođite i opustite se zajedno sa svojom ekipom, starim prijateljima i dođite vidjeti ono najbitnije – spoj mlade i stare generacije ovoga grada na okupu. Ono što Vam vaš “United” predstavlja u budućnosti je suradnja Bastiona i nas kao udruge.

Bastion se proširuje u još jednu katakombu gdje će se održavati alternativni događaji, no više o tome saznati ćete uskoro. Karta za ovaj događaj će biti 40 kn u predprodaji a na sami dan održavanja koncerta 60kn.

[blockquote]SiB.hr i Osijek United Forces poklanjaju vam 10 ulaznica za koncert Električnog orgazma u Bastionu. Sve što trebate napraviti je stisnuti LIKE i u komentar upisati “Ja želim ići na koncert Električnog orgazma”

DOBITNICI:

Vladan Marković
Tihana Sedlar
Dario Trcović
Davorin Drabek
Diana Popović
Andrijana Katava
Sabina Vidanec
Ivana Osk Pavlović
Vedran Drabek
Loris Krstanovic

Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice.[/blockquote]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari