Jinxi 14. prosinca u Mediumu

U petak 14. prosinca u klubu Mediumu veliki koncert održati će grupa Jinx.

U petak 14. prosinca u klubu Mediumu veliki koncert održati će grupa Jinx. Vrata lokala se otvaraju u 21h, a koncert počinje u 22h. Kao predgrupa nastupiti će osječki The Sparks.

Ulaznice po cijeni od 50kn možete kupiti na pretprodajnim mjestima, a na dan koncerta ulaznica će koštati 65kn. Broj ulaznica je ograničen.

[blockquote]Pretprodajna mjesta:

– CD Shop Dancing bear, pothodnik, Osijek
– K Topu, Tvrđa, Osijek
– Hotel Millennium, Osijek, Kralja Petra Svačića 12
– Medium, Music & Dance Hall [/blockquote]

Svirka će biti presjek najpoznatijih pjesama iz ogromnog opusa benda. Naći će se tu “Brazil”, “Bye, Bye, Baby Bye”, “Ljeto”, “Koliko suza treba za tako malo sna”, “Na čemu si ti?”, “Tamo gdje je sve po mom” i “Smijem se”, njihov prvi veliki hit.

Ipak, već nekoliko mjeseci grupa svira posebu set listu u koju je ubačeno nekoliko pjesama koje nisu dugo svirali. Koje su to saznat će se kad Yaya, Coki, Berko, Goody, Cvanci, Kova, Miron i Pavlica stanu na pozornicu Mediuma.

[important title=NAGRADNA IGRA ]SiB.hr i Medium poklanjaju vam još 3×1 ulaznicu za koncert grupe Jinx. Stisnite LIKE i u komentar članka upišite “Ja sam na Jinxima, na čemu si ti? (2. krug nagradne igre)” Dobitnici će se javiti na ulazu, uz predočenje osobne iskaznice.
DOBITNICI U PRVOM KRUGU: Oh Kerol (Karolina Teglović), Vjeran Ratković i Tina Liović.
DOBITNICI U DRUGOM KRUGU: Anja Vinaj, Matea Poljarević, Krešimir Zulufepuštampašić[/important]


SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari