Koncert Damira Urbana u Našicama

Damir Urban i njegova prateća četvorka u subotu, 29. prosinca nastupaju u Našicama!

Damir Urban i njegova prateća četvorka u subotu, 29. prosinca nastupaju u Našicama! Koncert će se održati u velikom grijanom šatoru Osječke pivovare na glavnom gradskom trgu, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 50 kuna.

Bivši frontmen Laufera, jedan od ključnih likova hrvatske rock scene, dobitnik velikog broja nagrada ovim će koncertom podsjetiti na svoje dobro poznate starije hitove kao i uspješnice novijeg datuma, poput pjesama s najnovijeg albuma “Kundera”.

Tekstove za album “Kundera” u potpunosti potpisuje Damir Urban dok glazbu za dio pjesama potpisuje sam, a dio supotpisuje sa članovima benda Sandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Osim toga, Urban&4 potpisuju i aranžmane svih šest pjesama.

Svi koji su barem jednom bili na koncertu Urbana i njegove “četvorke” znaju da ih očekuje vrhunska svirka, ne sumnjamo da će u Našicama biti baš tako – vrhunski!

[important title=Nagradna igra]SiB.hr poklanja vam 4×1 ulaznicu za koncert Damira Urbana u Našicama. Stisnite LIKE i u komentar upišite “SiB.hr vodi me na Urbanov koncert u Našice”.

Dobitnici: Vlatka Mesić, Ivona Oršulić, Marija Kufner, Goran Sabo [/important]

PRODAJNA MJESTA:

Našice: Caffe bar Dora (Hotel Park)
Osijek: San Francisco Coffee House
Orahovica: Hotel Dukat

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari