Rambo Amadeus u Slaviji

Nakon koncerta Električnog orgazma održanog u Klubu Bastion, Udruga Osijek United Forces vam je pred blagdane pripremila jednu pravu poslasticu, a to je koncert Ramba Amadeusa u Kinu Slavija. Koncert će biti održan u subotu, 22.prosinca 2012. godine.

Što reći o čovjeku koji spada u najveće urbane legende sa ovih prostora, koji svojim tekstom ljudima jasno šalje svoje poruke i stajališta. Ove godine bilo nam je veliko zadovoljstvo družiti se s vama kroz koncerte i uživati u urbanoj i alternativnoj glazbi iza koje ćemo uvijek stajati, kao i iza svoje parole da je Osijek uvijek bio RnR i urban grad, te se time uvijek ponosio.

Zadovoljstvo nam je raditi ovakve koncerte te smo za sljedeću godinu pripremili mnoštvo koncerata, a prvi u nizu u sljedećoj godini započinje sa psychobilly koncertnim spektaklom u klubu Bastion gdje će nastupiti bend iz Austrije, Slovenije itd.

Povodom ovog koncerta u gradu će biti i nagradnih igara uz slušaonu gdje ćete biti u mogućnosti i osvojiti karte za koncert i to u kafićima poput Barcelona puba, Amsterdam puba, Šetača, Remi te Cadillaca.

Nakon završetka koncertne sezone udruga Osijek United Forces povodom blagdana izdvojit će jedan dio iznosa te iznenaditi djecu iz doma sa prikladnim darovima.

Sve vas podsjećamo da je vrijeme darivanja te da ne zaboravite prije svega biti ljudi te ukoliko želite slijediti naš primjer slobodno navratite do dječjeg doma Klasje.

[important title=Nagradna igra]Organizatori koncerta poklanjaju vam 5×1 ulaznicu za koncert Ramba Amadeusa. U komentar upišite Te jedno te isto, te jedno te isto i kliknite LIKE ukoliko imate Facebook. Dobitnike ćemo proglasiti 20.12.

DOBITNICI:

Božica Cvijančević
Luka Sarić
Ivana Pavlović
Tiho Kovač
Mihaela Pataki[/important]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari