‘Osijek United Forces’ ponovo otvara svoja vrata

U subotu 19. siječnja 2013. godine Udruga 'Osijek United Forces' posjetiteljima ponovo otvara svoja vrata...

U subotu 19. siječnja 2013. godine Udruga ‘Osijek United Forces’ posjetiteljima ponovo otvara svoja vrata. Prošle su već 4 godine od kada je Osijek United zadnji put imao svoju stalnu lokaciju, no to ih nije spriječilo da i dalje nastave sa svojim radom iznajmljujući druge prostore u gradu.



Svim ljubiteljima dobre glazbe Osijek United priredio je mnogobrojne koncerte od koji se ponajviše prisjećamo Rambo Amadeusa i Partibrejkersa u Slaviji, Majki na Pampasu, Al & Black Catsa, Fakofbolana i još mnogih drugih.

Od 19. siječnja Udruga ‘Osijek United Forces’ započinje suradnju s Bastionom, povodom koje će se u novo uređenoj katakombi organizirati razni alternativni događaji za sve ljubitelje ovog tipa glazbe.

Na otvorenju vas očekuje alternativna psychobilly, punk – rock uživancija. U Bastion dolaze čak 3 benda zanimljivog žanra iz Austrije, Slovenije i Srbije te 2 lokalna koja će im pružiti potporu.

Nastupiti će Grandpa Candys (Bg), Latex Willer (Zg), Vortex (Os) i bend iznenađenja.



U ovoj godini imati ćete priliku čuti i neke najpoznatije punk bandove u svijetu, no nešto više informacija saznati ćete kasnije.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Udruga ‘Osijek United Forces’ poklanjaju vam 5×1 ulaznicu za otvorenje ‘Osijek Uniteda’ koje će se održati u Bastionu 19.siječnja. Stisnite LIKE i u komentar upišite “Ja želim na otvorenje Uniteda”

Dobitnici:

Iva Magušić, Ivan Drahotuski, Marin Kristić, Nataša Mrkonjić, Vedran Šafar[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari