Šuška se, šuška… Pannonian Challenge XIV na novoj adresi?

Velika travnata površina, prirodno okruženje, bazeni, pijesak, šumica, ljetni povjetarac i prohladna rijeka Drava...Zvuči primamljivo? Znamo da će vam se svidjeti!

Iako konkretne, službene informacije još uvijek nema po gradu se “šuška” kako bi se najveće regionalno natjecanje u extremnim sportovima trebalo preseliti na novu adresu. Pitate se zašto?

Vjerujemo kako ste u posljednje vrijeme primijetili velike radove koji se trenutačno odvijaju na Srednjoškolskom igralištu. Ukoliko vremenske prilike dopuste, Srednjika bi proljeće trebala dočekati s novim asfaltom na nogometnim terenima, tartan atletskom stazom, košarkaškim terenom od posebne gumirane podloge, zaletištem za skokove u vis i skokove s motkom, bacalištem, boćalištem, svlačionicama.

Upravo je ovo razlog zbog kojeg se poznati Pannonian Challenge više neće moći održavati na toj lokaciji. Iako sam prostor skate parka ne predstavlja problem, okolina više neće biti pogodno mjesto za održavanje popratnih sadržaja, opremu, kampiranje i ugostiteljske objekte.

No, bez brige ! Alternativno rješenje postoji ! 🙂

Velika travnata površina, prirodno okruženje, bazeni, pijesak, šumica, ljetni povjetarac i prohladna rijeka Drava…Zvuči primamljivo? Znamo da će vam se svidjeti!

Nova lokacija Pannonian Challengea za sve posjetitelje trebala bi biti pravi mali “raj”. Smještena na lijevoj obali rijeke Drave, netom pored poznate “šumice” novi je prostor na kojem će se održavati naše natjecanje u extremnim sportovima. Prostor neće biti smješten u blizini amfiteatra na prostoru poznatom kao “prostor za roštiljanje” no biti će na lijevoj obali. Više informacija o tome uskoro.

Konačna odluka još se donosi, uz pregovore i konzultacije s nadležnim gradskim vlastima koje su puno pomogle i još uvijek puno pomažu i izlaze u susret oko premještaja parka. Površina novog parka trebala bi biti 2 do 3 puta veća od postojećeg, a uz sve to stižu i dodatne pogodnosti.

Sve na jednom mjestu, blizina Tvrđe, kupališta, sanitarnih čvorova, ugostiteljskih objekata, “šumice” u kojoj se održava zadnji dan natjecanja, prostora za kampiranje i još mnogo popratnih sadržaja.

Mi nemamo ništa protiv, a vi? 🙂

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari