Valentinovo u Mediumu: Alen Islamović & Band [OTKAZANO]

Klub Medium Vas poziva na najromantičniji dan u godini, slavlje emocija i ljubavi, na čarobnu priču povodom Valentinova...

Klub Medium Vas poziva na najromantičniji dan u godini, slavlje emocija i ljubavi, na čarobnu priču povodom Valentinova, u četvrtak 14. veljače 2013. godine s početkom u 22h, nakon svih ovi godina na veliki koncert pod nazivom “Kad bi bio bijelo dugme” koji će održat Alen Islamović sa bendom.

OBAVIJEST ORGANIZATORA: Koncert je otkazan!

Dragi naši gosti, večerašnje gostovanje Alena Islamovića povodom Valentinova u klubu Medium je otkazano, zbog iznimno slabog interesa publike s obzirom na pregršt besplatnih koncerata koji se odrzavaju povodom dana zaljubljenih u gradu Osijeku, iz “Croatia Concerta” najavljuju da je koncert otkazan do daljnjega a novi termin ce biti naknadno objavljen s njihove strane! Svi koji su kupili karte za koncert, moći će ostvariti povrat novca u iznosu koji su platili za ulaznicu od večeras pa nadalje u klubu Medium MDH. Croatia Concert i Club Medium Vam se još jednom izvinjavaju na otkazanom nastupu Alena Islamovica i njegovog benda!

No to nije razlog da nas i večeras ne posjetite na nasem plesnjaku “U ritmu ljubavi” gdje će vas zabavljati nas resident Dj ! ULAZ JE SLOBODAN!

Hvala na razumjevanju.

Vaš Club -Medium MDH-

Alen Islamović pjevač koji je obilježio posljednju fazu najpopularnijeg Ex-Yu benda Bijelo Dugme, iza sebe ima karijeru na kojoj bi pozavidjeli mnogi. Divlje jagode, Bijelo dugme i 4 Asa nazivi su sastava kojima je Alen dao svoj doprinos i s kojima je uz vlastitu samostalnu karijeru osvojio brojnu publiku stvarajući hitove koji prelaze granice Europe. Motori, Hajdemo u planine, Ružica, Napile se ulice, Ako ima Boga, Lopov samo su neki od njih. Navedeni bi niz mogao potrajati no mi ćemo se zaustaviti na ovome i pozvati Vas na koncert za pamćenje, prepun dobre energije, ljubavi i možda poneke nostalgične suze.

Povodom Valentinova u organizaciji “Croatia Concert” dodjelit će se i prigodna nagrada “Zlatni Mikrofon” za osječke glazbenike koji su se istaknuli svojim djelima i radom te promidžbom pop i rock glazbe u našem gradu.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Medium poklanjaju vam 4×1 ulaznicu za koncert Alena Islamovića u Mediumu povodom Valentinova. Sve što trebate napraviti je stisnuti LIKE i u komentar upisati “SiB.hr vodi me na koncert “Kad bi bio bijelo dugme”.[/important]

[blockquote]Cijena ulaznica:

– 50 kn
– na ulazu: 70 kn

Broj ulaznica ograničen!!!

Više informacija:

tel:091/192 41 47
tel:091/192 89 10
Facebook stranica

Pretprodajna mjesta:

Osijek:

CD shop Dancing bear (pothodnik)
Club-caffe “Siesta”
Caffe bar-noćni bar “Balote”
Klub Medium MDH, Jadranska 8
“K-topu” catering, Tvrđa, Osijek

Medijski pokrovitelj: Gradski Radio, Glas Slavonije, Osijek031 , SiB.hr[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari