Valentinovski koncert Miroslava Škore u Avenue Mall-u

Avenue Mall Osijek ovog Valentinova postaje prava zaljubljena shopping meka uz bogati besplatni zabavni program za sve uzraste.

Valentinovski četvrtak, 14. veljače, u Avenue Mall Osijek dovodi Miroslava Škoru, produženo radno vrijeme trgovina do 22 sata, mini valentinovski party u besplatnoj dječjoj igraonici, besplatni vikend u Opatiji za Avenue par godine te Sajam Valentinova!

Avenue Mall Osijek pobrinuo se da ovo Valentinovo postane nezaboravno za sve posjetitelje Centra. Bili oni mali ili veliki. Naime, uz večernju zabavu za one malo starije, Avenue Mall Osijek pripremio je i poslijepodnevnu proslavu najzaljubljenijeg dana u godini za one najmlađe. Ipak se prve ljubavi vječno pamte, zar ne?

Dakle, nemate li ideju kamo izvesti svoju najdražu osobu na najcrveniji dan godine, Avenue Mall Osijek ima rješenje za vas. I to besplatno!
Na samo Valentinovo, od 20 sati, Avenue Mall Osijek vam poklanja besplatni koncert Miroslava Škore. Svi zaljubljeni moći će se ljuljati uz njegove najveće ljubavne hitove poput “Tajne najveće”, a oni slobodni možda se baš zaljube u neku “Garavušu garavu”. Za tu priliku, trgovine će raditi produženo i to do 22 sata. Tako da nem a izgovora d aniste stigli kupiti barem neku sitnicu kao znak pažnje.

Kako ovo Valentinovo ne bi prošlo samo u znaku onih malo starijih parova, tu je i proslava za prve ljubavi. U besplatnoj dječjoj igraonici na drugom katu Centra, na samo Valentinovo, od 17 do 19 sati, organizirana je proslava zaljubljenog dana za one najmlađe. Zajedno izradimo najveću ljubavnu 3D čestitku, ljubavne leptiriće, hodajuća srca i druge ukrase u znaku najljepšeg ljubavnog dana godine.

Uz zabavu, tu je i nagradni natječaj gdje se bira Avenue par godine. Uz kupnju u bilo kojoj trgovini Centra, u ukupnom iznosu od 200 kuna u jednom danu, još do četvrtka možete sudjelovati i osvojiti romantični vikend u Opatiji. Najkreativnija izjava ljubavi odvest će vas u luksuzni hotel “4 opatijska cvijeta” gdje ćete, osim u vječno prekrasnoj Opatiji, moći uživati i u besplatnim čarima wellness opuštanja koje vam poklanja Avenue Mall Osijek!

Poklon koji nekome darujete za Valentinovo mora biti zaista poseban i jedinstven. Avenue Mall Osijek pobrinuo se i za to te vas u četvrtak od 15 do 21 sat očekuje posebno izdanje vikend sajma – Sajam Valentiovo. Na njemu možete pronaći najfinija vina, ljubavne porukice, rukotvorine…

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari