Oxygene predstavlja: General Woo ‘Repchuga’ turneja

Pogledajte što vam uskoro priprema Oxygene! Više informacija u članku...

U subotu, 2. ožujka osječka publika imati će priliku uživo čuti jednog od najpoznatijih repera i predstavnika hip-hop kulture s ovih prostora. Naravno, riječ je Generalu Woo, koji u suradnji s Borovom predstavlja ‘Repchuga’ turneju pod sloganom ‘Legendarna repchuga u legendarnoj obući Borovo’. General Woo ‘REPCHUGA’ turneja najavljena je za 02.03.2013. godine u osječkom klubu Oxygene. Početak je u 21 sat, a ulaz će se naplaćivati 30 kuna.

“Legendarna repchuga u legendarnoj obući Borovo» je službeni slogan turneje najpoznatijeg repera ovih prostora, pionira hiphop-a ovog dijela europe. Prošlo je više od godinu dana od izlaska zadnjeg uratka «verbalni delikt». Albuma koji je digao najviše prašine na glazbenoj sceni u zadnjih 10 godina i album o kojem se i danas još uvijek priča. Turneja počinje najavom petog singla «repchuga» i istimenog spota koji premijerno možete pogledati na MtvAdria 18.2.”


[important title=Nagradna igra (majice)]SiB.hr i Oxygene poklanjaju vam 2 muške i 1 žensku majicu. Sve što je potrebno je upisati u komentar “Ja želim dobiti majicu”.

Dobitnici: Nikita Zlikovski (ženska majica), Oliver Marić i Hrvoje Majer (muške majice)

Molimo dobitnike da u inbox jave svoje točno ime i prezime.[/important]

[important title=Nagradna igra (ulaznice)]SiB.hr i Oxygene poklanjaju vam 2×1 ulaznicu za koncert. Sve što je potrebno je upisati u komentar “Sib.hr me vodi na Repchugu u O2”.

Dobitnici: Tibre Tenja i Oto Džontra Koktopus Wilhelm

Molimo dobitnike da u inbox jave svoje točno ime i prezime![/important]

Dobitnike u obje nagradne igre objavljujemo u petak.

Poslušajte uživo remek djelo hiphop-a u Osijeku 2.3. u klubu O2, a uz Generala Woo-a na pozornici čekaju vas mr. Dirty Hairy, Brka, Deyo origigi i gosti iznenađenja.

Više o eventu na Facebook stranici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari