Atomska revolucija Exita!

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će ovogodišnji EXIT ugostiti neka od najvećih imena suvremene svjetske glazbene scene. Thom Yorke, osnivač i neprikosnoveni lider Radioheada, jednog od najutjecajnijih bendova današnjice, predvodit će line up EXIT festivala sa svojim novim projektom Atoms For Peace.

Ova super grupa nam predstavlja istinske glazbene zvijezde – pored frontmena i spiritus movensa Radioheada – Thoma Yorkea, tu je i legendarni basist Red Hot Chilli Peppersa – Flea, poznati producent sastava Radiohead – Nigel Godrich, kao i bubnjar R.E.M.-a i Becka – Joey Waronker te virtuozni brazilski perkusionist – Mauro Refosco.


“Svi smo veoma uzbuđeni što ćemo zajedno s publikom Exit festivala imati jedinstvenu priliku čuti jedan od najtraženijih glazbenih sastava ove godine”izjavio je Dušan Kovačević, strateški direktor festivala.

“Okarakterizirani od svjetskih medija kao “supergrupa”, Atoms For Peace su u ovom trenutku jedna od najvrelijih tema na svjetskoj glazbenoj sceni”rekao je Ivan Milivojev, izvršni direktor EXIT-a. “Svi svjetski festivali se grabe da ih dobiju, a zahvaljujući ugledu koji EXIT ima u glazbenoj industriji, svi posjetitelji festivala imat će ih priliku vidjeti uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi”dodao je Milivojev.



Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske pozornice, rekao je da će nastup Atoms For Peacea “biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuju kako zvuče istinske glazbene legende u punom naponu snage, majstori glazbe u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rock u elektroniku, parole u poeziju.”

Atoms For Peace su u brišućem letu već osvojili istinske ljubitelje kvalitetnog zvuka širom planeta. Publika Exit festivala imat će priliku uživati u ekskluzivnom koncertnom izdanju na njihovoj prvoj turneji ikad. Atoms For Peace izdaju svoj debi album Amok 25. veljače, a pjesme koje su još ranije bile stavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, oduševile su ljubitelje ovih velikana.

Exit R:Evolucija je tek počela! Uz sve to što će Exit magija trajati dan duže, sklopljena je suradnja s najvećim svjetskim brendom underground i bass glazbe, kućom UKF Music u okviru koje će nastupiti velikani ovog pravca kao što su DJ Fresh live, Friction, SKisM, Dub Phizix i mnogi drugi.

[blockquote]ULAZNICE:

Trenutno aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440 kn i mogu se kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dallas Shop, Zagreb – Rockmark, Zagreb – Dallas Shop Rijeka – Dallas Shop Split – AVE Fashion Store, Osijek – Dallas Shop Šibenik, Dallas Shop Zadar – Dallas Shop, Rovinj.

Pratite redovno www.exitfest.org, jer u sljedećem periodu slijede objave novih imena.

Exitfest.org

Facebook.com/ExitFest

Twitter.com/ExitFest

Youtube.com/exitfest

Flickr.com/exitfestival

Soundcloud.com/exitfestival

Mixcloud.com/exitfestival[/blockquote]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari