UFO se vraća kući – u 2013. ponovo na lijevoj obali Drave!

Dragi prijatelji UFO festivala i ljubitelji dobre glazbe, zadovoljstvo nam je izvijestiti vas da deseti put zaredom krećemo u avanturu zvanu Urban fest Osijek!

Dragi prijatelji UFO festivala i ljubitelji dobre glazbe, zadovoljstvo nam je izvijestiti vas da deseti put zaredom krećemo u avanturu zvanu Urban fest Osijek! Ove godine, UFO festival će svoje jubilarno izdanje doživjeti od 4. do 7. srpnja i vjerujemo da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počevši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Tri dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.

Ove godine Urban fest Osijek svoje deseto izdanje odlučio je obogatiti sa još dvije zanimljive prijave (uz onu za demo bandove, naravno): natječaj za kratki dokumentarni film te natječaj za fotografiju, a teme obje prijave su Mladi i urbana kultura, a više detalja donosimo uskoro.

Prijave za sva 3 natječaja (glazba, film i fotografija) bit će otvorene 10. travnja 2013. godine na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr  i trajat će sve do 20. svibnja.

E da, zaboravili smo reći – vraćamo se na lijevu obalu Drave!!!!!!!

[blockquote]Za sve one koji se žele prisjetiti kako je bilo prošle godine na UFO festivalu, ispod su navedene galerije i recenzije UFO festivala 2012.

[span class=attention]UFO 1.dan – report[/span]

[span class=attention]UFO 2.dan – report[/span]

[span class=attention]UFO 3.dan – report[/span]

[span class=camera]GALERIJA: UFO 1.dan – Dubioza i Paddy and the Rats[/span]

[span class=camera]GALERIJA: UFO 2.dan – Pips Chips i Videoclips i Eyesburn[/span]

[span class=camera]GALERIJA: UFO 3.dan – Exodus i Suicidal Angel[/span] [/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari