Euronews – EXIT i dalje među najboljim europskim festivalima

Ovaj utjecajni medijski servis se na taj način pridružio popisu vodećih svjetskih medija na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, a koji su u proglasili EXIT jednim od najboljih europskih festivala. Tekst u kojem se EXIT našao na šestom mjestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni glazbeni program i Petrovaradinsku tvrđavu kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.



U članku na internet portalu www.euronews.com , EXIT je našao svoje mjesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mjesto. U odnosu na druge europske festivale, EXIT-u se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cijena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.



Navodi se i da je EXIT proglašen najboljim europskim festivalom 2007. godine, a posjetitelji su pozvani prisustvovati nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partya, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će imati prilike uživati u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao i CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza i mnogih drugih.

Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tijekom godina, ali i, prije svega, kvalitetan glazbeni program i karnevalska atmosfera, učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilazno festivalsko odredište za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Originalni tekst možete pročitati na sljedećem linku.



[blockquote]Postanite dio EXIT R:Evolucije, prisustvujte nezaboravnim koncertima i zauvijek nosite sa sobom djelić festivalske atmosfere. Na tvrđavi vas čekaju Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.[/blockquote]

ULAZNICE:

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za nadolazeći Exit festival iznosi 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

• Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7 • Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13 • AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova • Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a • Dallas Shop Split, Narodni trg 14
• Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4 • Dallas Shop Rovinj, Carera 72 • Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

[blockquote]Okupite svoju ekipu, odigrajte igru 4+1 i izaberite sretnika među vama, jer od 26. travnja do 31. svibnja, na svake četiri kupljene ulaznice Exit poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobiva besplatan smještaj u Exitovom glazbenom kampu![/blockquote]

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici EXIT Festivala www.exitfest.org

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari