Bogata koncertna jesen u Osijeku

Jesenjska koncerta sezona u Osijeku samo što nije počela i ako ste mislili da je prošla godina bila bogata svirkama i da ne može bolje gadno ste se prevarili.

Već ovoga vikenda u Osijek stiže nekoliko bendova pa nas tako u sklopu Drava festa očekuju nastupi Električnog orgazma i Crvene jabuke. Drava fest održava se inače u prostoru sveučilišnog kampusa i to od 13. do 19. rujna. Ulaznica za ove koncerte kao i za nastupe Brkova (20.9.) te Alena Islamovića i Bijelog dugmeta (21.9.) stoji 30 kuna, a ulaznice u pretprodaji potražite u Barcelona pubu u Stepinčevoj ulici. Cijena na ulazu je 50 kuna.

Također, ove subote Avenue Mall Osijek vas poziva  na Late Night Shopping uz nastup Bajage i Instruktora. Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Prije početka koncerta moći ćete se i fotografirati s Bajagom, a fotografije će biti objavljene u nedjelju na našem portalu.

Ništa manje neće biti atraktivan niti nastup Ane Rucner na ponajvećem sportskom natjecanju u Hrvatskoj ove godine – Svjetskom kupu u gimnastici. Ulaz na ovo sportsko-zabavno događanje iznosi 20 kuna, a Ana nastupa u subotu u sklopu prvog finalnog dana.

Ono što veliki broj Osječana i njihovih gostiju očekuje svake godine zasigurno su i Dani prvog hrvatskog piva, a Osječka pivovara ove se godina na inzistiranje i traženje mnogih odlučila vratiti starom konceptu.  Dva šatora, mix tamburice, zabavne glazbe, rocka i punka. U tamburaškom dijelu poziv na kolo uputiti će Slavonia Bend, Bosutski bećari, Gazde, Slavonske lole i TS Zlatni vez dok nas u onom drugom zabavljaju Gužva u 16-ercu, Gustafi, Opća opasnost te Vigor i Cocktail band. Ulaz je kao i svake godine besplatan, a happy hour Osječkog od 18 do 20 sati natjerati će vas da po pivo po 8 kuna dođete nešto ranije nego prijašnjih godina.

“Sve ove godine dao bi za jednu noć” zapjevati će mnogi i neće žaliti za 100 kuna koje će izdvojiti za koncert nazvan Indexi i prijatelji. Dvorana Zrinjevac ugostiti će 11. listopada koncert posvećen legendama na kojem će nastupiti Arsen Dedić, Željko Bebek, Dado Topić, Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Massimo, Mladen Vojičić – Tifa, Seid Memić – Vajta, Tarik Filipović, Branko Đurić Đuro, Kaliopi, Kiki Lesendrić i drugi.

Prošle godine kino Europa bilo je domaćin odličnim koncertima, a prvo gostovanje u novoj sezoni biti će ono grupe Hladno pivo i to 12. listopada u sklopu IT koncerencije The Geek Gathering. Više informacija o prodaji ulaznica biti će poznato uskoro.

Kako doznajemo za 10. listopad planira se i  velika studentska roštiljada uz bogat glazbeni program, ali o tom više informacija nešto kasnije.

Kao šlag na tortu ostavili smo gala punk zabavu u Bilju i to 11. listopada. Šank, Pasi i Borovski štakori rasplesati će Dom kulture u Bilju, a ulaznice za ovaj događaj možete osvojiti u našoj nagradnoj igri.

Prava je šteta jedino što će se nastupi pojedinih bendova preklopiti međusobno, ali onaj tko želi zasigurno će naći načina stići na čim više događanja i osjetiti sve one glazbene užitke koje će navedeni bendovi pružiti.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari