„Evo mene moji ljudi”

Uz kralja dalmatinske fešte Mladena Grdovića na sceni i Zlatko Pejaković, Šima Jovanovac, Ivan Zak i drugi posebni gosti

Davor Javorović/PIXSELL

Sve je spremno za osječki spektakl Mladena Grdovića 11. listopada u dvorani Zrinjevac

Sve je spremno za veliki koncertni spektakl Mladena Gradovića „Evo mene moji ljudi” koji će se održati u Osijeku u petak, 11. listopada u dvorani Zrinjevac, s početkom u 20 sati.

Osječki je koncert dio velike koncertne turneje kojom kralj zabavne glazbe i dalmatinske pjesme obilježava 45 godina uspješne karijere.

Slavonija se već uvelike priprema za ovaj koncertni spektakl od kojeg nas dijeli nešto manje od dva tjedna, a veliko Mladenovo slavlje pred najdražom slavonskom publikom uveličat će i posebni gosti – Zlatko Pejaković, Davor Borno, Frano & Tarapana, Šima Jovanovac, Alka Vuica i Ivan Zak!

Uz aktualni hit „Sveta zemlja Dalmatina” koji je osvojio srca publike u rekordnom roku, Mladen je kroz godine svojoj vjernoj publici darovao niz bezvremenskih hitova. Pjesme kao što su „Evo mene moji ljudi”, „Dalmatinac sam”, „Nije u šoldima sve”, „Oči boje lavande”, „Tu je moj dom”, „Bolje živim nego ministar”, „Sve za ljubav”, „Bacit ću mandolinu” i mnoge druge ispisale su povijest hrvatske zabavne glazbe, a sve će ih slavonska publika imati priliku čuti na velikom koncertu u dvorani Zrinjevac.

Inače, novi album Mladena Grdovića „Za šaku ljubavi” objavljen je uz njegov prvi obljetnički koncert na ovoj turneji kojeg je popularni pjevač održao u veljači u rodnom Zadru, a album je već neposredno nakon objave zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Sve Mladenove ljubavne pjesme kao i one koje su posvećene moru, njegovoj Dalmaciji i Zadru, obilježile su njegovu bogatu karijeru, a u posljednja četiri desetljeća, gotovo da nema fešte na kojoj se ne pjeva neka od njegovih pjesama.

A sad je na redu najveća dalmatinska fešta u srcu Slavonije u petak, 11. listopada u dvorani Zrinjevac, na kojoj Mladen Grdović garantira višesatnu zabavu bez premca!

Svim obožavateljima Mladena Grdovića preostaje još samo da požure po svoje ulaznice koje mogu nabaviti online u sustavu Eventima, a uz online prodaju, ulaznice se mogu kupiti i na ovlaštenim prodajnim mjestima mreže Eventima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest