CineStar Osijek program od 13.11. do 19.11.2014.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar mupltipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Interstellar" u našoj nagradnoj igri!

Interstellar

REDATELJ: Christopher Nolan  |  ŽANR: akcija, avantura
ULOGE: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
TRAJANJE FILMA: 169 minuta 
NAPOMENA: Film se prikazuje sa pauzom od 15 minuta

Kada dođe kraj našem životu na Zemlji, tim istraživača krenut će u najvažniju misiju u povijesti čovječanstva: na put izvan granica naše galaksije kako bi otkrili postoji li budućnost za ljude među zvijezdama.
Film INTERSTELLAR nova je uspješnica hvaljenog Christophera Nolana koju prevodi serija vrhunskih glumaca na čelu s dobitnikom Oscara Matthewom McConaugheyjem. Uz njega u filmu glume i dobitnica Oscara Anne Hathaway, nominirana za Oscara Jessica Chastain, dobitnica Oscara Ellen Burstyn te dobitnik Oscara Michael Caine.

{edocs}Cinestar/cinestar121.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.


Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3×2 ulaznice za film “Interstellar”. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati “Interstellar”. Dobitnike objavljujemo u petak 14.10., a ulaznice se moraju iskoristit do 19.11.

DOBITNICI:
Domagoj Marijanović
Mateja Cvetković
Ana Uremović

Ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice (vrijede do 19.11.)[/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari