Lifestyle

sve zbog fast food hrane

Zbog gužvi ispred McDrive padaju i teške riječi, a od danas ulaz samo s jedne strane

Zbog gužvi ispred McDrive padaju i teške riječi, a od danas ulaz samo s jedne strane
SiB.hr

Kolone automobila blokirale su i Drinsku ulicu i to sve do kružnog toka s Trpimirovom ulicom

Ukoliko je suditi prema redovima koji se stvaraju ispred jedinog od osječkog restorana koji ima uslugu drive in, kriza zasad nije osjetno pogodila Osječane.

Proteklih 15-ak dana svakodnevno se tako stvaraju velike gužve na prilaznim cestama osječkom McDrive zbog čega je u proteklim danima promijenjen način ulaska, odnosno omogućen je ulaz isključivo od strane Spara, odnosno iz smjera benzinske postaje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema informacijama koje imamo, u nekoliko navrata i policija je imala posla jer su kolone vozila koja čekaju na uslugu u potpunosti blokirale Drinsku ulicu. Tako su vozila stajala sve do kružnog toka s Trpimirovom ulicom, a i u suprotnom smjeru kolona se nerijetko protezala sve do križanja s Čikolskom ulicom.

Kako se proteklih dana uvjerio i naš fotograf, u nekoliko navrata pale su i teške riječi između vozača koji strpljivo čekaju u redu i onih koji se pokušavaju ubaciti u isti iz smjera Drinske ulice. Bez obzira koliko bili gladni i željni fast food hrane, predlažemo da budete tolerantni i prije svega strpljivi.

McDrive gužva Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!