Subota ujutro

Doživite povratak u prošlost u Portanovi na izložbi oldtimer vozila

PR

Bez obzira na to jeste li strastveni ljubitelj oldtimera ili jednostavno tražite zanimljivi način za provođenje jutra, ova izložba nudi nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj

Jeste li spremni za jedinstveno putovanje kroz vrijeme?

Posjetite Portanovu u subotum 13. srpnja od devet do 12 sati i uživajte u jedinstvenoj izložbi oldtimer vozila na parkiralištu centra. Očekuju vas elegantni klasici iz zlatnog doba automobilizma koji su nekada vladali cestama. Svako vozilo priča svoju priču i prenosi duh vremena u kojemu je nastalo.

Dođite i fotografirajte se uz legendarne automobile koji su obilježili povijest. Bez obzira na to jeste li strastveni ljubitelj oldtimera ili jednostavno tražite zanimljivi način za provođenje jutra, ova izložba nudi nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj. Kako je bilo prošle godine pogledajte u fotografijama ispod…

Nakon izložbe, spas od vrućina pronađite u ugodno rashlađenoj Portanovi u kojoj je sve spremno za veliki shopping maraton. Sezonska su sniženja u punom jeku i prava bi šteta bila propustiti ovako dobre cijene. Bilo u subotu ili neki od dana u sljedećem tjednu, pripremite se na šprint po trgovinama i nošenje teških shopping vrećica ovih dana!

Za kraj stiže i jedna servisna informacija. Ovu nedjelju, 14. srpnja, trgovine u Portanovi NEĆE RADITI, dok će drugi kat raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici Portanove.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari