kreacije s osječkim potpisom

Priče koje inspiriraju – Osječanka kupila stan pa zbog muža osnovala tvrtku

Mlada profesorica matematike i informatike pokrenula je vlastiti posao prije manje od dva mjeseca, a njezine kreacije već se traže diljem Hrvatske

U mnoštvu negativnih svakako uveseljava vijest da je mlada Osječanka Ivona u lipnju otvorila svoj obrt Ivy Qui Design, a već bilježi uspjehe. Riječ je o dizajniranju i izradi unikatnih postera koji mogu ukrašavati svačiji dom. 

Pitali smo Ivonu kako je sve započelo: 

“S radom smo krenuli u lipnju 2020. godine, ali kao i svaka dobra priča – i ova je imala zanimljiv početak. Ideja se rodila kada smo suprug i ja uselili u naš prvi stan. Nakon što smo unijeli namještaj, raspakirali nebrojene kutije sa stvarima i postavili sve na svoje mjesto, ono što nas je još čekalo bili su – prazni bijeli zidovi. Predložila sam da ih ukrasimo slikama koje će biti originalne i u našem stilu, a dragi se nadovezao da ih onda definitivno moram dizajnirati sama – eh, tako je sve počelo. Ja, jedna profesorica matematike i informatike, otkrila sam svoju kreativnu stranu i odlučila ju izraziti kroz grafički dizajn. Nakon predanog rada na dizajnu postera i izradi web stranice, potrage za savršenim papirom, pouzdanom dostavom i grafičarima koji tiskaju bez packi – u lipnju smo bili spremni! Pokrenuli smo ovu našu obiteljsku, kreativnu priču.” – otkriva kreativna Ivona. 

Svi posteri koji nastaju u njihovom obrtu, plod su vlastitog, autentičnog dizajna te su dizajnirani i proizvedeni u Osijeku. 

“Naša misija je da kroz atraktivne kolekcije postera za uređenje interijera udahnemo novi život svakom domu ili radnom prostoru, jer vjerujemo da svaki životni prostor treba pričati priču i biti kolekcija stvari koje voliš. Za nas dom nije samo prostor, dom je osjećaj, a detalji čine razliku između lijepo uređenog interijera i idile u kojoj ćeš provesti najljepše trenutke i osjećati se dobro svakog dana.” – dodaje Ivonin suprug Petar. 

Na poveznici možete pogledati cijelu ponudu osječkih originalnih Ivy Qui Design postera. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari