Broadwayski spektakl u Osijeku!

'Josip i kričave boje njegovih snova' jedan je od najpoznatijih svjetskih mjuzikala, za kojega je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, jedan od najuglednijih skladatelja toga žanra,  a tekst Tim Rice, poznat po scenariju za Disneyevoga 'Kralja lavova'.


Taj je mjuzikl na Broadwayu izveden gotovo tisuću puta, a međunarodno kazalište ‘CornerstoneArts’, u režiji poznatoga redatelja Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u više od trideset zemalja svijeta i dajući priliku mladima raditi na velikim predstavama, istaknuo je danas u Osijeku  Vladimir Hoblaj, predsjednik  CornerstoneArtsa u Hrvatskoj. Svoje je putovanje svijetom prije 20 godina započeo Richard Montez iz Dallasa. Odrastao je u siromašnoj obitelji, ali je njegovu nadarenost za glazbu prepoznala njegova učiteljica koja mu je dala priliku razvijati svoj talent. Zato danas i on želi ljudima širom svijeta, koji žele pjevati, plesati i glumiti, dati priliku za nešto slično.

200 kostima, 10 potpuno različitih scena, različiti glazbeni stilovi, plesne koreografije glavne su obilježje ovoga mjuzikla. No, najvažnija je poruka koju on prenosi. Naime, to je poznata biblijska priča o Josipu kojega su izdala vlastita braća i prodala u roblje, da bi zatim postao prvi čovjek uz egipatskoga faraona. Mjuzikl je to koji budi nadu i oživljava ideale, daje snagu živjeti vlastite snove i ne odustajati od njih.

Biblijsko-povijesni spektak ‘Josip i kričave boje njegovih snova’ u Osijeku priprema više od 130 ljudi, a 80 će ih nastupiti na velikoj pozornici s video zidovima. Mjuzikl će biti izveden tri puta i to 9. prosinca u dvorani Gradski vrt. Ulaznice se mogu kupiti u Turističkoj zajednici Grada Osijeka te u Video Crossu. Cijena je na dan izvedbe 70 kuna, u pretplati 50 kuna, skupne su ulaznice (pet i više) 30 kuna, a za školsku djecu 20 kuna.

[important title= ]

SiB vas vodi na ovaj raskošni mjuzikl. Dijelimo 4*2 ulaznice. Potrebno je ili ovdje ili ispod članka napisati “SiB me vodi na broadwayski spektakl u Osijeku!” i pričekati proglašenje pobjednika sutra. Sretno[/important]

VIDEO:

IZVOR: STV.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari