OLJK: Večeras balet – Radio&Juliet

Za kraj dana prava poslastica suvremeni balet Slovenskog narodnog gledališča iz Maribora (koji je ove godine, podsjećamo, europski grad kulture): Radio&Juliet koji započinje u 21 sat u dvorištu Rektorata.

Drugoga dana Osječkoga ljeta kulture, u subotu 30. lipnja na rasporedu su čak 4 programa. Po prvi puta u povijesti u Osijeku će se održati Glavna skupština Matice hrvatske koja će okupiti oko 200 sudionika iz cijeloga svijeta, a održat će se od 10 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Točno u podne otvaramo izložbu slikarstva podunavskih zemalja Čovjek. Rijeka. Der Mensch. Der Flus. u Galeriji likovnih umjetnosti. U predvečerje u 19 sati u Galeriji Waldinger otvara se retrospektivna izložba čuvenog samoukog vojvođanskog umjetnika Ilije Bašičevića Bosilja: Svijet po Iliji.

I za kraj dana prava poslastica suvremeni balet Slovenskog narodnog gledališča iz Maribora (koji je ove godine, podsjećamo, europski grad kulture): Radio&Juliet koji započinje u 21 sat u dvorištu Rektorata.

Dodatne informacije i točan program događanja pročitajte i na internetskoj stranici OLJK-a http://ljetokulture.osijek.hr

S veseljem vas očekujemo,

TEKST: Tanja Grganović
Odnosi s javnošću OLJK-a

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari