‘Jadnici’ iz dvorišta Vege sele u dvoranu Gradski vrt

Danas, 16. svibnja u 11 sati, u dvorani Gradski vrt, održana je konferencija za novinare povodom mjuzikla 'Jadnici'. Na konferenciji su sudjelovali Richard Montez (režiser predstave), Vladimir Hoblaj (producent predstave), Snježana Kovačević (Udruga Breza), Ines Arbanas (Udruga NE- ovisnost) i Igor Mlinarević (organizator, agencija Luminis).

Na konferenciji je objavljeno da će se predstava održati u ŠD Gradski vrt zbog vremenskih neprilika, a ne u dvorištu Vege kao što je prije rečeno. Konferenciju je otvorio organizator Igor Mlinarević koji je predstavio ostale sudionike.

Vladimir Hoblaj naglasio je kako je ovo jedinstvena prilika Osječanima da pogledaju ovako veliku predstavu. Richard Montez, svjetski poznati režiser, rekao je kako je mu je bila čast raditi s hrvatskim glumcima i pjevačima te im se zahvalio. Snježana Kovačević nadovezala se na temu koja se provlači kroz predstavu ‘Jadnici’ i rekla kako je vrlo bitno svakome dati drugu priliku, bez obzira, kakve su loše stvari u životu učinili. Ines Arbanas iz Udruge NE- ovisnost, zahvalila se organizatorima što su prepoznali potrebe njihove udruge te što su joj odlučili pružiti pomoć.

Mjuzikl ‘Jadnici’ održat će se 24. svibnja u ŠD Gradski vrt, u Osijeku s početkom u 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti putem on-line sustava Entrio ili u uredu agencije LUMINIS (Županijska 1, prvi kat) radnim danom od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 13 sati.

Također ulaznice možete osvojiti i u našoj NAGRADNOJ IGRI.

Foto: Zoran Osijek/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari