Pogledajte gdje u Osijeku popiti jeftino pivo

U doba kada svak kunu dvaput preokrenemo ispijanje piva po kafićima sigurno pripada u luksuznu kategoriju. Mi smo se za vas potrudili napraviti kartu sa popisom kafića u Osijeku u kojima možete popiti pivo za prihvatljivu cijenu.

U doba kada svak kunu dvaput preokrenemo ispijanje piva po kafićima sigurno pripada u luksuznu kategoriju. Mi smo se za vas potrudili napraviti kartu sa popisom kafića u Osijeku u kojima možete popiti pivo za prihvatljivu cijenu. 

Kafiće smo podjelili u tri kategorije. Prva je narančasta, kafići gdje je pivo od 0,5l 10kn. Iako je do nedavno 10kn bila standardna cijena u većini kafića po gradu, nažalost sada je situacija da kafići s 10kn pripadaju u jeftinije. Druga kategorija, žuta, su oni sa cijenom od 9kn. Takvih baš i nismo puno našli, očigledno većina voli zaokružiti cijenu (naravno na 10). Treća kategorija su kafići, ili bolje da kažemo birtije, sa cijenom od 8kn ili manje za pola litre piva. Ni takvih više nema puno, ali može ih se još naći, posebno u Industrijskoj četvrti.

Jedini kriterij koji smo uzimali u pravljenju ove karte je da pivo mora biti od pola litre, kapi za oči ne priznajemo 😀

{module [306]}

[important title=Kako dodati novi kafić?]U komentare ispod ovog članka ili nam se javite na mail redakcija[a]sib.hr Prilikom dodavanja novog kafića bitno je da napišete točnu cijenu piva, ime kafića i lokaciju na kojoj se nalazi.  Pivo nije važno koje je, samo da je ambalaža od 0,5l.
Također prijavite i ukoliko ima nekih krivih informacija u postojećim lokacijama.[/important][span class=attention]Ovom članku možete uvijek pristupiti preko našeg gornjeg izbornika “INFO”.[/span]SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari