FOTO

Pogledajte kako je veliki požar uništio Sportsko-rekreacijski centar u Kneževim Vinogradima

Kneževi Vinogradi, 20.9.2024. – U petak navečer oko 21 sati zbio je požar u poslovnim prostorijama SRC Bazeni i svečanoj sali. Na intervenciju su odmah izašli vatrogasci DVD Kneževi Vinogradi i Karanac, a zatim i svih okolnih DVD s područja Baranje i JPVP Baranje i grada Osijeka.

Međutim i unatoč izuzetnim naporima oko 70-tak vatrogasaca s 15-tak vozila, nažalost nije se puno uspjelo spasiti. Vatra je progutala većinu objekta. Sam objekt je u potpunosti nedavno obnovljen i predstavljao je egzistenciju za 20-tak obitelji.

“Općina Kneževi Vinogradi nažalost imala je gorkih iskustava u takvim situacijama, iz koje je izlazila stvarajući nove vrijednosti. Samim tim i ovaj objekt neće ostati zgarište, već je zadatak ovog općinskog rukovodstva da uloži maksimalne napore da se cjelokupni kompleks u što skorijem roku podigne (obnovi i izgradi) i učini na ponos svih mještana i stanovnika ove Općine, kao što je to bio i ovaj. Ujedno se zahvaljujemo svim vatrogascima i svim ljudima dobre volje na pomoći i izraženoj podršci”, napisao je na Facebooku općinski načelnik Vedran Kramarić.

Policija će očevidom utvrditi što je požar uzrokovalo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest