9. rujna

Organizira se 7. Međunarodna smotra klapa ”U srcu te nosim” u Đakovu

PR

Certissama je velika čast što mogu ugostiti klape koje iza sebe imaju veliki broj nastupa na poznatim i renomiranim festivalima i smotrama

Ženska klapa Certissa i ove godine, 9. rujna organizira jednu od najljepših i najposebnijih manifestacija u srcu Slavonije grada Đakova – 7. Međunarodnu smotru klapa pod nazivom ”U srcu te nosim”.

Ove godine predstavit će se MK Bratovština, Gorica Sovići, BiH, MJK Prvi Komin Snježanin, Zagreb, MJK Šuferini, Srinjine, ŽK Sozal, Rab, MJK Škoji, Tkon i ŽK Certissa, Đakovo. Certissama je velika čast što mogu ugostiti klape koje iza sebe imaju veliki broj nastupa na poznatim i renomiranim festivalima i smotrama.

Ovim se putem zahvaljuju gradu Đakovu, gradonačelniku gosp. Marinu Mandariću koji je prepoznao tradicijsku i kulturnu vrijednost Smotre klapa u srcu Slavonije, te je i ove godine grad veliki pokrovitelj ove manifestacije.

”Veliko hvala svim građanima grada Đakova koji prate i podupiru rad ŽK Certissa. Veliko hvala svim sponzorima i donatorima. Hvala i Osječko-baranjskoj županiji na velikoj potpori i podršci jer su prepoznali rad klape u očuvanju nacionalne i lokalne kulturne baštine”, poručuju iz ŽK Certissa.

Predsjednica je klape Manuela Jerković, umjetnička je voditeljica klape od listopada 2021. Marijana Matijević, ostale su članice klape Katica Štroliga, Koviljka Prebeg, Renata Kratofil, Magdalena Rajković, Ivana Munk i Katica Lovrić.

Dođite i popratite ovaj poseban i jedinstven događaj – 7. Međunarodnu smotru klapa u Đakovu, 9. rujna u 19,30 sati na Trgu J. J. Strossmayera.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari