17. i 18. lipnja

PS Shine: Plesni festival i godišnja plesna produkcija

Sudjelovat će oko dvijestotinjak djece i mladih sa 90 plesnih koreografija, koje su marljivo uvježbavali tijekom cijele plesne sezone 2022./2023.

Dječji plesni festival Zaplešimo zajedno i Godišnju plesnu produkciju Plesni studio SHINE organizira već 18. godinu za redom. Na festivalu sudjeluje pet grupa predškolske djece, a na produkciji nastupaju i djeca školske dobi juniori i nagrađivani seniori. Sudjelovat će oko dvijestotinjak djece i mladih sa 90 plesnih koreografija, koje su marljivo uvježbavali tijekom cijele plesne sezone 2022./2023.

Dječji plesni festival Zaplešimo zajedno jedinstvena je prilika za kikače da javnim nastupom pokažu svoju ljubav prema plesu te, naravno, svoje plesno napredovanje. Festival je od velike važnosti zbog toga što djecu potiče na stvaralaštvo i kreativnost u pokretu i prostoru. Na festivalu djeca dobivaju medalje i pehare za trud i motivaciju u daljnjem bavljenju plesnim aktivnostima.

Medalje diplome i pehare će dijeliti djeca iz udruge Društvo “Naša djeca” grada Osijeka, pod mentorstvom Jasne Komendanović.

Osim toga, Dječji plesni festival prezentacija je dugogodišnjeg zajedničkog rada naših plesnih pedagoga i voditelja ritmike te naših malih plesača i plesačica.

Festival Zaplešimo zajedno održat će se 17. lipnja, točno u podne, a Godišnja plesna produkcija nagrađivanih plesača juniora koji će plesati svoja sola, dua i tria, održat će se istoga dana, ali u 19:30. Ovo je prva produkcija ovakvog tipa predstavljanja PS SHINE u dvorani Elektrotehničke škole Osijek (EMŠA).

Druge dvije produkcije grupnih i formacijskih koreografija održat će se 18. lipnja, prva produkcija u 19, a druga u 20,30 sati, kada vas očekuje vatreni spektakl s predivnim mladim umjetnicama iz Plamingo Arts.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari